به گزارش ایرنا، محمدرضا صفی خانی روز یکشنبه در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید اظهار داشت: برای راهاندازی این تعداد ۱۰۸ میلیارد تومان تسهیلات و ۴۶ میلیارد تومان سهم آورده متقاضیان، سرمایه گذاری شده است.
وی با بیان اینکه از سال گذشته تحرک جدی در حوزه صنعت استان شکل گرفته ادامه داد: ۳۷ بنگاه غیرفعال صنعتی و ۱۰ بنگاه کشاورزی با اقدامات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید احیا شدهاند که برای واحدهای صنعتی ۱۱۸ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شد.
وی تصریح کرد: در این راستا ۲۳۷ میلیارد تومان توسط بخش خصوصی سرمایهگذاری و یکهزار و ۱۹۴ فرصت شغلی احیا شد.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان افزود: ظرفیت تولید ۴۴ واحد صنعتی نیز با ۱۴۲ میلیارد تومان آورده متقاضی، ۱۸ میلیارد تومان وام و ۱۲۵ شغل جدید افزایش یافته است.
صفی خانی به احیا و یا رفع مشکل برخی واحدها از جمله یخچالسازی، پرس، زاگرس خودرو، نساجی، اکسیر، فارمد زاگرس، فولاد وفروآلیاژ، فاز ۴سیمان دورود و الکل فجر اشاره کرد و گفت: داروسازیهای اکسیر بروجرد و فارمد زاگرس مشمول قانون ماده ۱۴۱ و اعلام ورشکستگی شده بودند که اکنون با ظرفیتی بیش از گذشته فعال هستند.
وی با بیان اینکه فضای آرامی برای سرمایهگذاری در لرستان ایجاد شده ادامه داد: مشکلات تامین اجتماعی و مالیات واحدهای صنعتی کاهش یافته و اعمال بخشودگیهای قانونی، شرایط را برای تولید ، تسهیل کرده است.
وی افزود: با توجه به اقدامات انجام شده طی دو سال اخیر، سایت رسمی وزارت صمت، لرستان را به عنوان استان برتر در حوزه احیا واحدهای تولیدی معرفی کرد.
۲۴۰ واحد معدنی و یکهزار و ۵۰۰ واحد صنعتی فعال و نیمه فعال در لرستان وجود دارد که سهم این تعداد در اشتغال استان ۲۰ درصد است.
۷۲۶۹/۶۰۵۷