به گزارش ایرنا سید موسی خادمی روز یکشنبه در همایش تجلیل از واحدهای موفق شهرک های صنعتی افزود: برخی افراد ناتوان بدون داشتن سرمایه های علمی و مالی؛ بدون زحمت با دیدن افراد موفق در یک فعالیت صنعتی وارد این عرصه می شوند و برای خود و دیگران مشکلاتی ایجاد می کنند.
وی از این افراد به عنوان تازه وارد و تهدید صنایع نام برد و اظهار داشت: بسیاری از صنایع کوچک به دلیل ورودی های جدید که در شرایط خاص به وجود می آیند دچار مشکل می شوند.
وی توضیح داد: یکی از راهکارهای کاهش مشکلات تازه واردها ایجاد خوشه های صنعتی است که این ظرفیت در لرستان به ویژه در حوزه سنگ؛ عسل و فرش وجود دارد تا بتوان با اجرای این مهم به یکی از استان های برتر نیز تبدیل شد.
استاندار لرستان با بیان اینکه در صنعت اصل بر رقابت است ادامه داد: افرادی در این عرصه موفق هستند که با تولید و بازاریابی بیشتر و البته هزینه کمتر بتوانند بازار را تسخیر کنند که برای حذف رقبا؛ باید مدل همکاری را پیش گرفت که یکی از جلوه های این مهم؛ خوشه ها هستند.
خادمی گفت: خوشه های صنعتی می توانند به عنوان یک موتور محرکه با همکاری یکدیگر تهدید رقبا را از میان بردارند و با استفاده از ظرفیت های مشترک نسبت به ارتقای بهره وری اقدام کنند.
وی با بیان اینکه تعداد شهرک های صنعتی استان قابل قبول اما سطوح آنها بسیار کم است اضافه کرد: برخی استان های همجوار ۱۲ هزار هکتار شهرک دارند در حالیکه این رقم در لرستان یکهزار و ۵۰۰ هکتار است که قابلیت ارتقا دارد.
وی همچنین افزود: زیرساخت برخی شهرک های صنعتی لرستان در سیل از بین رفته که باید برای جبران این خسارت ها اعتبار و تسهیلات ویژه اختصاص یابد.
در این همایش از برخی واحدهای موفق شهرک های صنعتی استان تقدیر شد.
لرستان دارای شهرک و ناحیه صنعتی مصوب با اشتغالزایی بیش از هفت هزار نفر است.
۷۲۶۹/۶۰۶۰