به گزارش خبرنگار ایرنا، جاده الشتر به خرم آباد که یک مسیر ترانزیتی برای عبور خودروها از استانهای غربی به خرم آباد محسوب می شود سالها بود که بدلیل کم عرض بودن سالانه حوادث مرگباری را در اثر تصادف خودروها شاهد بود تا اینکه این مسیر پرتردد به اتوبان چهارخطه تبدیل شد.

از جمله پل های احداثی در این مسیر می توان به پل بزرگ "کاکا رضا" به طول  ۶۰ متر با پنج دهنه اشاره کرد که تنها دو سال از بهره برداری آن در سیل فروردین ماه امسال اخیر دچار ریزش شد و یک نفر از هموطنانمان نیز با سقوط خوردو به داخل پل جان خود را از دست داد.

در حادثه تلخی که چهارشنبه شب هفته گذشته برای یک خانواده کرجی در این مسیر رخ داد خودوری حامل این خانواده سه نفره از روی پل تخریب شده به داخل رودخانه سقوط کرد و هر سه نفر جان خود را از دست دادند.

گرچه روابط عمومی اداره راهداری و حمل ونقل جاده ای لرستان در اطلاعیه ای غیربومی بودن و ناآگاهی از مسدود بودن مسیر را دلیل این حادثه ذکر کرده است اما طی ۲ روز گذشته گردانندگان فضای مجازی در استان اداره راهداری را در بروز این حادثه بدلیل نصب نکردن علایم کافی و عدم بازسازی پل بعد از گذشت چهار ماه از بروز سیل مقصر می دانند.

روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل ونقل در اطلاعیه خود همچنین گفته است که کار مطالعاتی بازسازی پل در دست اجراست و با اتمام آن پیمانکاری برای ساخت مجدد پل کاکارضا انتخاب خواهد شد. 

گرچه بعد از تخریب پل کاکارضا در فروردین ماه، دستگاه قضا و دادستان شهرستان سلسله بلافاصله وارد عمل شده و کسانی را که به نوعی دخیل در ساخت پل کاکارضا بودند، احضار و پس از طی مراحل بازجویی و کارشناسی، خاطیان را بازداشت کردند ولی اطلاعاتی از نحوه رسیدگی به این پرونده تاکنون در اختیار خبرنگاران قرار نگرفته است.

به یقین دستگاه قضا از خاطیان این حادثه نخواهد گذشت اما امروز بازسازی پل کاکارضا نیز به مطالبه‌ای عمومی در میان مردم تبدیل شده و مردم منطقه خواستار آغاز هرچه سریعتر بازسازی این پل حیاتی شده‌اند.

فرماندار شهرستان سلسله با اشاره به مکاتبات چندین باره خود با اداره کل راه و شهرسازی لرستان برای تسریع در آغاز عملیات بازسازی پل کاکارضا، اظهار داشت: در مکاتبات خود با اداره کل راه و شهرسازی متذکر شدیم که تبعات ناشی از آغاز نشدن عملیات بازسازی متوجه راه و شهرسازی خواهد شد اما متاسفانه تاکنون شاهد اقدام قاطعی برای ساخت مجدد آن نبوده ایم. 

شریف خسروی با اشاره به اینکه کشاورزان منطقه برای دسترسی به زمین‌های کشاورزی خود بخشی از خاک های مسیر را برداشته و جاده مسدود شده را باز کرده اند، افزود: عدم سرکشی به موقع مسئولان از مسیر منجر به وقوع چنین حادثه ناگواری برای هموطنانمان شده است.

وی با اشاره به محدود بودن امکانات ادارات شهرستانی، گفت: متاسفانه ادارات استانی امکانات محدودی در اختیار ادارات شهرستان قرار می‌دهند و همین امر یکی از مشکلاتی است که مزید بر علت می شود.

خسروی با اشاره به گستردگی وسعت حوزه راهداری شهرستان، ادامه داد: نباید اداراتی با این وسعت حوزه کاری امکانات محدود داشته باشند.

 خبر حادثه تلخ سقوط خودروی این خانواده کرجی منجر به واکنش فعالان و احزاب سیاسی شهرستان نیز شده است.

دبیر یکی از احزاب سیاسی سلسله نیز در اطلاعیه ای گفته است: خبر بس ناگواری در فضای حقیقی و مجازی منتشر گردید، که دل هر انسان آزاده ای را به درد می آورد.

ماشاالله نظری افزود:  بعد از چهار ماه که فعالین سیاسی روزه سکوت گرفته اند امروز بغض همگان شکسته شد ،چرا اداره راهداری و حمل ونقل جاده ای  توانایی حتی تابلو گذاری یک نقطه کور را هم ندارد.

وی خاطرنشان کرد: ما فعالین سیاسی منتظر شفاف سازی پرونده مفتوحه در دادگستری برای سازندگان و ناظرین این پل که جان هم وطنان و همشهریانمان را به مخاطره انداخته می باشیم.

سیل فروردین ماه ۹۸ علاوه بر خسارت های بسیار در حوزه های مختلف، حدود یکهزار و ۲۰۰ متر از جاده ها و صدها دهنه پل را تخریب کرد که جاده ۱۲۰ کیلومتری خرم آباد - پلدختر نمونه بارز خسارت سهمگین سیل به زیرساخت های ارتباطی این استان است.

۶۰۶۰/۷۲۶۵

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.