سرپرست وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: در سال تحصیلی جدید ۶۰ هزار معلم بازنشسته می‌شوند.

به گزارش ایسنا، جواد حسینی در گردهمایی معاونان و مدیران آموزش و پرورش شهرستان‌های استان لرستان و مناطق ۲۴ گانه که در خانه معلم برگزار شد، اظهارکرد: این‌که اشکالی که در نظام تعلیم و تربیت ما وجود دارد این است که نمای مشکلات این نظام را به جامعه تصویر می‌کنی.م به عنوان مثال نمای معلمی را نشان می‌دهیم که دانش‌آموزی را کتک زده یا حق و حسابش را می‌خواهد البته ما شرمنده معلمان نجیب کشورمان هستیم، چرا که از بعد از انقلاب تاکنون ۲۰ هزار میلیارد تومان مطالبات آنان تلنبار شده و ما کوتاهی کردیم و این نمای معلمی نیست چرا که ما معلمانی را در جامعه داریم که ۴۰۰ کیلومتر را طی مسیر می‌کنند تا به دانش‌آموزان عشایری کشورمان آموزش لازم را بدهند.

وی ادامه داد: متاسفانه مدیر موفق آموزش و پرورش مدیری است که چهار خانه فرهنگ ساخته باشد در حالی که نمی‌گوییم این مدیر در راستای فرآیند و فراگرد تعلیم و تربیت چقدر منشا اثر بوده است.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: باید از برخی از غفلت‌ها در نظام تعلیم و تربیت دوری کنیم چرا که نمای تعلیم و تربیت جلوه‌های زیبایی دارد که جلوه‌های آن را معلمان و مدیران می‌آفرینند.

حسینی ادامه داد: در بخش ثبت نام مدیران نباید پول غیرقانونی از والدین بگیرند.

وی اضافه کرد: ۵۰ سال مطالعات سرمایه‌های اجتماعی را داشته‌ایم و چنانچه از مردم سوال کنند که کدام از کارگزاران نظام و صاحبان مشاغل بیشتر از همه احترام می‌گذاریم، قطعا جواب آنها قشر معلم است.

وی اضافه کرد: در لرستان ۲۷ هزار معلم و ۱۷ هزار معلم بازنشسته داریم که مردم شأن و منزلت آنها را پاس داشته‌اند اما حاکمیت و دولت از این پاسداری عقب‌ مانده‌اند.

حسینی خاطر نشان کرد: تعلیم و تربیت استاندارد باید دارای سه نوع استانداردسازی باشد که فضا و تجهیزات و نیروی انسانی از جمله این استاندارها است.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: استانداردسازی فضا و تجهیزات لرستان از میانگین کشوری بالاتر و معادن ۵.۳ درصد است این در حالیست که کل کشور را باید به سمت ۸.۳ درصد استانداردسازی پیش ببریم.

وی ادامه داد: نرم کلاس‌های استان لرستان ۲۰ درصد است و این رقم در کشور ۲۴ درصد است.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: در دولت تدبیر و امید از سال ۹۲ تاکنون بیش از ۴۰۰۰ کلاس درس در لرستان ساخته شده است. وظیفه ما مدیران این است که از تهدیدات سیل استفاده و به فرصت تبدیل کنیم و در مجموع استانداردتر از قبل عمل کنیم.

حسینی در ادامه اظهار کرد: دولت و خیرین اهتمام به بازسازی داشتند و با این نگاه شعار اول مهرمان تعهد است.

وی افزود: یکی از شعارهای ما این است که مدارس خشت و گلی اول مهرماه به پایان برسند و امروز نیاز به مدیریت انقلابی و جهادی داریم و باید به سمت کارها هجوم بیاوریم. برای اول مهر دانش‌آموزان بدون کلاس و معلم و بدون کتاب حتی در یک کلاس نباید داشته باشیم چنانکه گزارشی به ما داده شود از مدیرکل و مدیران قابل قبول نیست. پایان مدرسه خشت و گلی و کلاس‌های نفتی را خواهیم داشت.

حسینی اضافه کرد: به لحاظ نیروی انسانی با مشکلاتی مواجه هستیم چراکه اول مهرماه امسال بیش از ۶۰ هزار معلم بازنشسته می‌شوند این در حالیست که ورودی‌ها ما ۲۰ هزار معلم است و باید کمبود ۴۰ هزار معلم را با ۱۲ روش پر کنیم و حتی یک کلاس بدون معلم در اول سال تحصیلی برایمان قابل قبول نیست.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش از تمام دست‌اندرکاران اداره کل آموزش و پرورش استان لرستان که به صورت جهادی تلاش کردند تا مناطق سیل‌زده استان را از یک بحران نجات دادند تشکر کرد و گفت:‌قرار است تسهیلاتی از طریق بانک ملی و سرمایه و صندوق ذخیره با بهره چهار درصد به معلمان آسیب‌دیده در سیل پرداخت شود.

حسینی تاکید کرد: اول سال تحصیلی جدید ۵۰۰۰ نیروی خدماتی با شاخص‌ها در مناطق کشور توزیع می‌شوند که سهم لرستان متناسب با نیاز آنها در نظر گرفته شده است.

وی اظهار کرد: برای لرستان ۱۰۰ کانکس تهیه شده است و ۶۲ کانکس دیگر نیاز است که قول می‌دهیم که آن را به لرستان بدهیم.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش با بیان این‌که پرورش سرمایه انسانی کار نظام تعلیم و تربیت است، گفت: صلاحیت‌های سرمایه‌های انسانی را از نظر دانشی، توانشی، بینشی و نگرشی باید ارتقا دهیم


انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.