مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: مبارزه شیمیایی با آفت ملخ های بومی در سطح سه هزار و ۴۵۰ هکتار صورت گرفت و در برخی از کانون‌های آن مبارزه همچنان ادامه دارد .

به گزارش ایسنا منطقه لرستان، مجید جوادی روز پنحشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ملخ جزو آفات عمومی بوده که بر اساس قانون می‌بایست عملیات ردیابی و مبارزه با آن با هزینه دولت انجام شود .

وی گفت: در این راستا هر ساله با آفت انواع ملخ های بومی در سطح استان مبارزه می‌شود که در سال گذشته در سطح یک هزارو ۲۲۵ هکتار مبارزه انجام شد .

وی افزود: در سالجاری با توجه به مساعد بودن شرایط محیطی از جمله تأمین رطوبت کافی در خاک و بارندگی‌های زمستانی، بهاره همچنین مساعد بودن برای تفریخ تخم ها و ظهور پوره های آن در اکثر شهرستان های استان، زمینه تکثیر حداکثری و طغیان جمعیت این آفت فراهم شده است .

جوادی بیان کرد: مبارزه شیمیایی با آفت ملخ های بومی در سطح سه هزار و ۴۵۰ هکتار صورت گرفت و در برخی از کانون‌های آن مبارزه همچنان ادامه دارد .

وی ادامه داد: بیشترین مبارزه در سطح استان به ترتیب مربوط به شهرستان‌های پلدختر، خرم آباد، الیگودرز، دورود، چگنی، الشتر و ازنا می‌باشد .

جوادی اضافه کرد: در این راستا انواع سموم مبارزه با این آفت به اندازه کافی و به موقع تامین گردید و برای اولین بار یک دستگاه سم پاش ULV پاش توسط سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان خریداری و به ناوگان سمپاشی استان اضافه گردید که نقش موثری در انجام به موقع و کیفی مبارزه را ایفا می کند .

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: با انجام عملیات مبارزه با ملخ های بومی در سال جاری از هرگونه خسارت به مزارع و باغات توسط این آفت خطرناک جلوگیری می شود .

 

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA MicrosoftInternetExplorer4
انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.