رئیس دانشگاه لرستان بر تلاش هرچه بیشتر برای تصویب اعتبارات مورد نیاز برای تهیه دانشنامه دفاع مقدس استان تأکید کرد.
 
به گزارش ایسنا منطقه لرستان، دکتر خسرو عزیزی در جلسه کمیته آموزش، پژوهش و اسناد دفاع مقدس استان بر ترویج هرچه بیشتر فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه به ویژه در بین جوانان و دانشجویان تأکید کرد و افزود: همه مجموعه‌های دانشگاهی ، نخبگان و اندیشمندان استان و همه دستگاهها باید در تهیه دانشنامه دفاع مقدس لرستان براساس یک کار تیمی منسجم، مشارکت فعال داشته باشند.
 
وی اضافه کرد: تهیه دانشنامه دفاع مقدس  لرستان یک ضرورت و کار عظیم و بزرگی است و باید این دانشنامه، به گونه‌ای تهیه شود که در شأن و منزلت شهدا، ایثارگران و جانبازان باشد.
 
رئیس دانشگاه لرستان، عنوان کرد: لرستان بیش از شش هزار شهید، تقدیم انقلاب اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی کرده است و این باعث افتخار ماست.
 
وی افزود: باید با یک کار منسجم علمی و قوی گروهی، دانشنامه دفاع مقدس لرستان تهیه شود.
 
عزیزی بیان کرد: کارهایی همچون خلاصه‌نویسی و تبدیل خلاصه‌ نویسی‌ها به فایل‌های صوتی نیز در ذیل دانشنامه دفاع مقدس استان لرستان انجام می‌شود.
 
وی گفت: برای تصویب نهایی اعتبارات مورد نیاز برای تهیه دانشنامه دفاع مقدس استان، باید طرح در کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری لرستان مطرح شود و در نهایت با همکاری همدیگر، بتوانیم اعتبارات مورد نیاز را در شورای برنامه‌ریزی و توسعه و شورای دفاع مقدس استان، به تصویب نهایی برسانیم.
 
رئیس دانشگاه لرستان با ااشاره به اینکه باید در تهیه دانشنامه دفاع مقدس استان ، از همه ظرفیتها و پتانسیل‌های علمی جامعه دانشگاهی استان استفاده شود، عنوان کرد: در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، تعداد 12 پایان‌نامه دانشجویی در مقاطع تحصیلی ارشد و دکترا در دانشگاه لرستان و با موضوعات مرتبط با فرهنگ ایثار و شهادت، تهیه شده است.
 
رئیس دانشگاه لرستان، بیان کرد: نوع نگاه و رویکرد دکتر خادمی استاندار لرستان نیز برای تهیه دانشنامه دفاع مقدس استان لرستان، کاملاً حمایت‌گرایانه است.
 
در ادامه این جلسه مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‎های دفاع مقدس استان از همکاری‎ها و پیگیری‎های ریاست دانشگاه لرستان در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، قدردانی کرد و گفت: همه باید تلاش کنیم و بیش از پیش، پای کار بیاییم تا دانشنامه دفاع مقدس لرستان، تهیه شود.

سرهنگ حجت‌اله ناصرپور، با تاکید براینکه دانشنامه دفاع مقدس لرستان، نشان دادن سلحشوری‌های مردم استان است، یادآور شد: همه از جمله رسانه‌ها نیز برای ترویج و انتقال فرهنگ ایثار و شهادت و منعکس کردن فداکاریهای رزمندگان دفاع مقدس به نسل جوان، بایستی تلاش مضاعف کنند.
  Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:Arial; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}
انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.