صارم رضایی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظها داشت:اکنون وسایل سرمایشی از اصلی ترین نیازهای مناطق سیلزده پلدختر و معمولان می باشد.
وی افزود: همچنین فرش، اجاق گاز، یخچال فریزر، و دیگر اقلام لازم برای مردم مناطق سیلزده بشمار می آید.
وی گفت: بسته های غذایی به دلیل عدم نیاز مردم دیگر توزیع نمی شود اما همچنان عملیات امدادی در مناطق سیلزده ادامه دارد.
رضایی بیان کرد: در انتظار دستور مرکز برای توزیع بسته های یکماهه ماه مبارک رمضان در بین مردم مناطق سیلزده هستیم.
مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر لرستان گفت: به دنبال وقوع سیلاب سهمگین در لرستان جمعیت هلال احمر به حالت آماده‌باش کامل درآمد و توانست با برنامه‌ریزی‌های مناسب نقش بسیار تأثیرگذاری در کاهش تلفات انسانی و همچنین حضور پر رنگی در عملیات امداد رسانی به آسیب دیدگان داشته باشد.
وی افزود: تیم امداد هوایی با بهره مندی از 14 بالگرد بیش از 700 سورتی پرواز تاکنون انجام داد که در پی آن به 18 هزار نفر امدادرسانی صورت گرفت.
وی گفت: 11 استان کشور نیروهای امدادی عملیاتی و تجهیزاتی خود را در اختیار جمعیت هلال احمر استان قرار دادند که با احتساب تیم‌های امدادی در لرستان، 28 هزار نفر روز نیروی امدادی به مردم آسیب دیده امدادرسانی کردند.
رضایی ادامه داد: حدود 2 هزار دستگاه روز خودروی عملیاتی در لرستان حضور داشتند و با پشتیبانی بسیار خوب جمعیت هلال احمر مرکز، تمام تلاش‌ها به شکلی بود که کار امداد و نجات تسریع پیدا کند و امداد رسانی به مردم آسیب دیده با قدرت انجام شود.
وی اظهار کرد: تخلیه آبگرفتگی 2 هزار و 160 منزل مسکونی در نقاط مختلف شهری و روستایی استان نیز با استفاده از موتورهای پمپ و لجن کش‌های موجود در جمعیت هلال احمر صورت گرفت.
مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر لرستان افزود: در حوزه جوانان نیز با تلاش‌های صورت گرفته سعی شد در قالب سه مرحله اعضای جوانان استان‌های مختلف کشور به استان اعزام شوند که در مرحله اول و دوم تجهیز آنها جهت پاکسازی منازل روستایی و شهری از گل و لای صورت گرفت و در مرحله سوم نیز تیم‌های حمایت روانی سحر به مناطق مختلف پلدختر اعزام شدند.
رضایی بیان کرد: اعضای جوانان همچنین در بحث آگاه سازی مردم از خطر سیلاب و پشتیبانی عملیات نقش مهم و تأثیر گذاری ایفا کردند.
وی به خدمات تیم‌های درمانی جمعیت هلال احمر به مناطق سیل زده استان نیز اشاره کرد و بیان داشت: تیم‌های درمانی (BHCU)در مناطق سیل زده استان لرستان به بیش از 6 هزار نفر خدمات پزشکی، پرستاری، بهداشت و روان، مادر و کودک در مناطق سیل زده پلدختر کوهدشت معمولان، چگنی و دلفان ارائه دادند.
رضایی با بیان اینکه در سیلاب اخیر به بیش از 27 هزار خانوار( 118 هزار نفر)، توسط جمعیت هلال احمر امدادرسانی شده است، گفت: در این حادثه نزدیک به 69 هزار نفر اسکان داده شدند و جمعاً به یکهزارو 6 روستا امداد رسانی شد، همچنین 905 نفر به اماکن امن انتقال داده شدند.
سیل فروردین امسال بیش از 40هزار میلیارد ریال خسارت در لرستان برجای گذاشت و موجب مرگ 15 نفر شد.
3210/6060
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.