به گزارش ایرنا، شاهین فتحی عصر جمعه در جمع خبرنگاران در خرم آباد بیان کرد: شهرستان‎های ازنا، پلدختر، الشتر، کوهدشت، نورآباد، الیگودرز، خرم آباد، دورود و بروجرد در استان لرستان گرفتار سیل شدند.
وی با اشاره به اینکه تا کنون 458 واحد مسکونی در مناطق سیلزده لرستان از آب تخلیه شده است، اظهارداشت: با توجه به وسعت منطقه عملیاتی و عدم راه دسترسی به آن مناطق با فراخوان 40 تیم عملیاتی از جمعیت هلال احمر استان‎های کردستان، همدان، اصفهان، مرکزی، قزوین، قم، زنجان و چهارمحال و بختیاری روند ارزیابی و امدادرسانی به مناطق آسیب دیده مهیا شد.
معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر افزود: این تیم‎ها مجهز به تلفن‎های ماهواره‎ای بوده تا با توجه به شرایط حاکم بر منطقه بتوانند وضعیت ارتباطی و اطلاعاتی خود را با مرکز استان و سازمان امداد و نجات حفظ نمایند.
فتحی اضافه کرد: این تیم‎ها به همراه تیم‎های عملیاتی فعال لرستان در قالب 168 تیم با 758 امدادگر با ایجاد اردوگاه اسکان اضطراری در شهرستان‎های نورآباد، الیگودرز، پلدختر و دورود به مردم سیل‎زده خدمت کردند.
وی ادامه داد: 2 هزار و 420 دستگاه چادر، هفت هزار و 850 تخته پتو، یک هزار و 155 تخته موکت، 303 دست ظروف، یک هزار و280 کیلوگرم نایلون، 29هزار و 350 قرص نان، 236شعله والور، 27 هزار و 683 بطری آب معدنی و چهار هزار و 651 بسته مواد غذایی در منطقه توزیع شده و انبارهای استان نیز تقویت شده است.
معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر در خصوص فعالیت‎های امداد هوایی با همکاری و پشتیبانی ارتش جمهوری اسلامی و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز گفت: در این بخش با توجه به عدم دسترسی زمینی تیم‎های عملیاتی به مناطق آسیب دیده، تعداد 6 فروند بالگرد در استان مستقر شده و در همین راستا با همکاری و پشتیبانی بالگردهای ارتش جمهوری اسلامی ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، فرآیند انتقال محموله‎های امدادی، عملیاتی، نیرو و تجهیزات به منطقه بعد از بهبود شرایط جوی سرعت بیشتری گرفت.
وی افزود: مجموع فعالیت‎های امداد هوایی 43 ساعت پروازی، 164 سورتی پرواز، جابجایی785 مسافر و 9هزار و 600 محموله بوده است.
فتحی بیان کرد: در بخش معمولان نیز با انجام هشت سورتی پرواز اقلام امدادی مورد نیاز به 10 روستای حادثه دیده ارسال شد همچنین از طریق یک راه زمینی فرعی نیز، 500 بسته غذایی بین روستاهای در دسترس منطقه توزیع شده است.
معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر اظهار داشت: سه محموله جمعیت هلال احمر نیز با هماهنگی‎های صورت گرفته، ‌بعد از بازگشایی فرودگاه خرم‌آباد از طریق هوایی و با هواپیما به این استان انتقال یافت.
بر اثر سیل روز دوشنبه 12 فروردین در لرستان رودخانه های این استان در شهرستان های مختلف طغیان و سد مروک درود نیز سرریز کرد.
تمامی راه های ارتباط زمینی به منطقه قطع شده بود و شرایط جوی اجازه پرواز هوایی را نمی داد، اما از نخستین ساعات 13 فروردین با بهبود شرایط جوی و ایجاد یک راه دسترسی در مسیر آزادراه خرم آباد - پل زال کار امدادرسانی به مردم آغاز شده است.
برآورد اولیه از خسارت سیل اخیر در لرستان 15 هزار میلیارد ریال است و بر اساس اعلام پزشکی قانونی تا کنون 14 نفر در این سیل جان خود را از دست داده اند ولی هنوز گزارش رسمی مبنی بر تلفات جانی در پلدختر اعلام نشده است که همین می تواند ناشی از اطلاع رسانی خوبی باشد که قبل از سیل در این منطقه صورت گرفته است.
7274/7273
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.