به گزارش ایرنا علیرضا کاکاوند روز پنجشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه در سالن جلسات شرکت آبفار استان اظهار داشت: 110 میلیارد ریال از مشترکین طلب داریم که با توجه به مشکلات مالی ، پرداخت آن از سوی مشترکین می تواند به خدمات رسانی بهتر کمک کند.
وی گفت: در دهه فجر امسال آب رسانی به 40 روستا با جمعیت 15هزارو 500نفر با اعتبار 152 میلیارد ریال به بهره برداری می رسد.
وی ادامه داد: همچنین در پروژه قم رود مجوز آب رسانی به 96روستا گرفته شده که با بیش از 6 میلیارد ریال اعتبار امسال کلنگ زنی می شود.
کاکاوند با بیان اینکه بیش از 70درصد قبوض روستاییان به صورت غیر حضوری پرداخت می شود اضافه کرد: سامانه 1523 راه اندازی شده تا به مشترکین روستایی ارایه خدمات می دهد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی لرستان اظهار داشت: 40درصد خطوط و شبکه آب رسانی روستایی فرسوده است که سه هزار و 200کیلومتر را شامل می شود.
کاکاوند ادامه داد: 125هزار مشترک در استان وجود دارد و 17هزار مشترک نیز با تبدیل شدن روستاها به شهر تحویل آب و فاضلاب شهری داده شده اند.
به گفته وی 29درصد آب تولیدی در لرستان هدر می رود.
وی بیان کرد: سالانه حدود پنج هزار انشعاب غیرمجاز در استان شناسایی شده که بیش از نصف آن به مجاز تبدیل می شوند.
وی اضافه کرد: جلوگیری از بیماری های مرتبط با بهداشت آب، کاهش هزینه های درمانی، کاهش روند مهاجرت روستاییان به شهرها، افزایش سرمایه گذاری در مسکن روستایی، افزایش بهره وری نیروی کار، افزایش تولید محصولات کشاورزی و دامی، ایجاد زمینه ای برای استقرار صنایع روستایی، افزایش ارزش افزوده محصولات کشاورزی، افزایش رفاه روستاییان و تحقق عدالت اجتماعی از خدمات ارایه شده آبفار است.
کاکاوند افزود: لرستان دارای سه هزار و 415 روستای دارای سکنه و خالی از سکنه است که از این تعداد 2هزارو 886 روستا در برنامه های آبفار به عنوان روستا مدنظر قرار گرفته است.
وی با اشاره به اینکه تا قبل از پیروزی انقلاب اسلامی 184 روستا در لرستان دارای آب رسانی بوده اند و عمدتا به صورت شیر آب عمومی در روستا بوده است گفت: اما اکنون به برکت انقلاب اسلامی 2هزارو 214 روستا شامل 166هزارو 124 خانوار و نزدیک به 97درصد از نعمت آب رسانی بهره مند هستند.
وی بیان کرد: شرکت آبفار لرستان در سال 1377 تاسیس شده است و در آن سال 916روستا دارای شبکه آب آشامیدنی بوده همچنین تعداد 327روستا با 25هزارو 554 مشترک تحت پوشش خدمات این شرکت بودند که در حال حاضر یکهزارو 465 روستا با 125هزارو 836 مشترک تحت پوشش خدمات هستند.
کاکاوند اضافه کرد: از نظر شاخص بهره مندی از آب شرب که در وزارت نیرو و شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور تعریف شده است آخرین وضعیت لرستان 80.37 است همچنین کاهش زمان رفع اتفاقات از 23ساعت به 3.5 ساعت رسیده است.
3210/6060
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.