به گزارش ایرنا، حجت الاسلام سید محمد طباطبایی روز دوشنبه در نشست با خبرنگاران افزود: با توجه به اینکه مکان مناسب و معینی برای این دانشکده تعریف نشده بود و قول برخی دستگاه ها برای تامین این مهم عملی نشد این دانشکده با دانشکده علوم قرآنی همدان ادغام شده است.
وی اظهار داشت: این دانشکده در استان نخواهد بود مگر اینکه دولت یا فرد خیری نسبت به تامین ساختمان آن اقدام نماید که در این صورت باید دوباره درخواست فعالیت دانشکده در استان به تهران صادر شود.
وی با بیان اینکه این دانشکده نه منحل بلکه ادغام شده تصریح کرد: اختیار انحلال یا راه اندازی دوباره آن در حیطه اوقاف لرستان نیست.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه لرستان همچنین در خصوص آزادسازی حریم امامزاده زید بن علی (ع) خرم آباد افزود: شهرداری در سال های بسیار دور اعیان حرم را احداث و بدون دریافت مبالغی به مردم واگذار کرده است.
حجت الاسلام طباطبایی ادامه داد: با رای دادگاه تعداد محدودی از این مغازه ها جمع شده و چنانچه این روال ادامه داشته باشد، آزادسازی حریم سالیان سال به طول می انجامد.
وی با اشاره به وجود 110 مغازه در اطراف بقعه امامزاده زیدبن علی (ع) گفت: هدف اوقاف آزادسازی این حرم و در عین حال جلوگیری از ضرر و زیان کاسبان اطراف این بقعه است.
وی تعداد موقوفات استان را 2 هزار و 742 مورد برشمرد و گفت: از مجموع هفت هزار و 235 رقبه نیز چهار هزار و 105 مورد منفعتی(دارای درآمد) و مابقی انتفاعی هستند و 40 مورد وقف جدید نیز امسال ثبت شده است.
حجت الاسلام طباطبایی بیان کرد: وقف برای راهگشایی در جامعه اسلامی است اما متاسفانه عده ای آن را مشکل می دانند و برخی نیز نسبت به موقوفات طمع ورزی می کنند.
احداث و ایجاد دانشکده علوم قرآنی در استان لرستان یکی از مصوبات سفر هیات دولت بود که در شهریورماه سال ۹۰ افتتاح شد و در مهرماه همان سال دانشجو پذیرش کرد اما طی سال‌های اخیر بارها زمزمه انحلال این واحد دانشگاهی به گوش رسید تا اینکه به طور کامل تعطیل شد.
7269/6060
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.