به گزارش ایرنا، مهرداد علیقارداشی روز یکشنبه در مجمع سالانه هیات تنیس روز میز لرستان که در محل اداره کل ورزش و جوانان این استان برگزار شد اظهار داشت: در شرابط اقتصادی موجود و با توجه به محدودیت ها و گرانی قیمت تجهیزات مورد نیاز در رشته ورشی تنیس هر کسی در هر جایگاهی مسئولیتی دارد که باید پاسخگو باشد.
وی گفت: امسال رقم 80 میلیون ریال به این رشته در استان لرستان کمک شده است که در مقابل هزینه های جاری کافی نیست.
علیقارداشی با اشاره به ضرورت مدیریت منابع و ظرفیت های موجود گفت: در استان لرستان ظرفیت های قابل توجهی از نظر توانمندی های فیزیکی وجود دارد که با برنامه ریزی و سرمایه گذاری هایی که در بخش استعداد یابی انجام شده و یا در حال انجام است می توان به آینده رشته تنیس روی میز امیدوار بود.
رئیس فدراسیون تنیس روی میز کشور گفت: با صرفه جویی در بودجه هایی که به تنیس روی میز می شود باید با مشارکت های مردمی و خیرین تلاش شود تا این بودجه ها صرف اردوهای ملی شود.
وی گفت: آنچه که از آموزش ها باید حاصل شود این است که در سطح قهرمانی جهانی موفق شدیم مدال کسب کنیم.
علیقارداشی با تاکید بر خروجی مدال جهانی داشتن گفت: کار سخت اما شدنی است و در استان لرستان با توجه به توانمندی های فیزیکی که وجود دارد همیشه به نسبت جمعیت خود در مقایسه با سایر استان ها سهم بیشتری در بدست آوردن عناوین قهرمانی داشته است.
علی کریمی معاون ورزش اداره کل ورزش و جوانان لرستان نیز در این نشست گفت: رشته تنیس روی میز استان لرستان از نظر تعداد ورزشکاران سازمان یافته امسال در مقایسه با سال گذشته 11 درصد رشد داشته است.
وی گفت: در سال 97 تعداد 234 نفر ورزشکار سازمان یافته در رشته تنیس روی میز شامل 73 زن و 163 مرد فعالیت دارند که در مقایسه با 6 ماهه سال گذشته که تعداد 209 نفر بوده رشد 11 درصدی نشان می دهد.
کریمی با اشاره به اینکه یکی از شاخص های ارزیابی ورزش های سازمان یافته تعداد نفرات ورزشکاران قهرمانی و همگانی است گفت: بیش از 40 هزار و 500 نفر ورزشکار سازمان یافته در 47 رشته ورزشی در استان فعالیت دارند که در مقایسه با سال گذشته رشد 22 درصدی داشته است.
وی اظهار داشت: در رشته تنیس روی میز استان توانمندی هایی قابل توجهی وجود دارد و در این رشته از قابلیت و توان برگزاری مسابقات قهرمانی وجود دارد.
محسن اسدبیگی رئیس هیات تنیس روی میز استان لرستان نیز در این نشست با اشاره به توانمندی های استان در این رسته در بعد قهرمانی گفت: استعداهای خوبی در این رشته وجود دارد که با توجه به برنامه های استعداد یابی که انجام شده در کوتاه مدت استعدادهای خوبی شناسایی شده است.
وی گفت: بعد قهرمانی این رشته در بخش بانوان در سال 96 در استان فعال شده است.
اسدبیگی گفت: رشته تنیس روی میز رشته ای پرهزینه از نظر تامین وسایل و تجهیزات مورد نیاز است بعنوان مثال با درخواست هایی که برای خرید میز تنیس داشته ایم و بعد از تامین هزینه مورد نیاز ولی در زمان خرید به دلیل گران شدن وسایل آن میزان هزیه در نظر گرفته شده در زمان خرید کفایت نکرده است.
رئیس هیات تنیس روی میز استان لرستان گفت: در استان لرستان هم در سطح داوران و هم در سطح مربیان در حد ملی حرف برای گفتن داریم و هم از نظر امکانات نرم افزاری که باید در کنار انها از نظر مالی مورد حمایت قرار گیرند تا شاهد درخشش خوب این رشته بود.
1920/6060
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.