ملک مراد سپهوند روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه هزینه خرید پنل و آبگرمکن خورشیدی بر عهده عشایر است و این اداره تنها نصب رایگان آن را انجام می دهد ، اظهار داشت: پنل های خورشیدی در مناطق عشایری به منظور استفاده از روشنایی، شارژ گوشی های تلفن همراه، شارژ چراغ قوه، استفاده از رادیو و تلویزیون و مشک برقی به کار گرفته می شود.
وی با تاکید بر اینکه استفاده از آبگرمکن های خورشیدی یکی از نیازهای اصلی و ضروری خانوارهای عشایری است افزود: به دلیل مشکلات آبی و نبود سرچشمه هایی که آب لوله کشی برای آنها صورت گیرد استفاده از آبگرمکن های خورشیدی در مناطق عشایری با محدودیت هایی مواجه است.
سپهوند گفت: استفاده از تانکر به منظور تامین آب برای آبگرمکن های خورشیدی کافی نیست اما در جمعیت های اندک می توان از طریق تانکر هم آبگرمکن های خورشیدی درمناطق ییلاقی عشایر ایجاد کرد.
مسئول نصب و راه اندازی پنل و آبگرمکن های خورشیدی اداره کل امور عشایر لرستان یادآور شد: در استان لرستان مناطق ییلاقی از جمله مناطقی یا بافت جنگلی به منظور جلوگیری از قطع درختان از بیشترین پنل و آبگرمکن های خورشیدی برخوردار هستند.
تعداد عشایر استان لرستان 14 هزار و 638 خانوار معادل 83 هزار و 690 نفر است که این استان از نظر جمعیت عشایری در رتبه ششم کشور و از نظر تعداد خانوار در رتبه هفتم کشور قرار دارد.
عشایر استان لرستان دارای یک و نیم میلیون واحد دامی هستند که با تولید سالانه 12 هزار تن گوشت 25 درصد پروتئین مورد نیاز استان را تامین می کنند.
1920/6060
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.