به گزارش ایرنا، رضا سیار عصر شنبه در جلسه آموزش اعضاء شعب اخذ رای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا، افزود: انتخابات ریاست جمهوری به دلیل بعد بین المللی و انتخابات شورای اسلامی شهر نیز از لحاظ مدیریتی از اهیمت بالایی برخوردار است.
وی اضافه کرد: اعضاء منتخب شورای اسلامی شهر در چهار سال آینده 100 هزار میلیارد ریال بودجه در اختیار خواهند داشت و باید در حوزه های فرهنگی، اجتماعی، زیست محیطی، ترافیکی، آسایش، امنیت و سایر عرصه ها مدیریت کنند.
وی تصریح کرد: هنگام اخذ و شمارش آرا هر گونه اقدام خلاف مقررات برگزاری انتخابات و یا سستی هیچ توجیهی ندارد.
سیار با بیان این که افرادی که برای برگزاری انتخابات ثبت نام کرده و تعیین شده اند، گفت: افرادی که صورتجلسه تعیین اعضای شعب صندوق را امضا کرده اند، یعنی پیمان همکاری با ما بسته اند و به هر دلیل و بهانه ای در روز جمعه غیبت نمی کنند.
وی اضافه کرد: کسانی که می خواهند از حاضر شدن در پای صندوق های رای انصراف دهند، باید هر چه سریع تر به فرمانداری اعلام کنند.
وی تاکید کرد: افراد مشخص شده باید ساعت شش صبح روز جمعه در محل اخذ رای مراجعه کنند، اگر تاخیری داشته باشند، ما را با مشکل جدی مواجه می کنند و عضو دیگری جایگزین وی می شود.
فرماندار قم ادامه داد: افراد در طول اخذ رای به هیچ عنوان حق خارج شدن از شعب را ندارند، مگر این که اتفاقات اضطراری پیش بینی نشده، رخ دهد.
وی تاکید کرد: شعبه های تمام مجریان برگزاری انتخابات مشخص شده است و به هیچ وجه جابه جایی صورت نخواهد گرفت.
وی با اشاره به این که انتخابات شورای اسلامی شهر با حدود 500 کاندیدا برگزار می شود، پیش بینی کرد: شمارش آرا تا تا پایان وقت روز شنبه طول بکشد که لازم است مجریان برگزاری انتخابات بدون هیچ وقفه ای تا ساعت اخذ رای و تنظیم صورتجلسه در شعبه ها حاضر باشند.
سیار گفت: پس از پایان اخذ رای، ابتدا صندوق های ریاست جمهوری شمارش می شود که باید پس از اتمام، صورتجلسه و صندوق پلمپ شود و سپس شمارش صندوق های شورای اسلامی شهر آغاز شود.
وی خاطرنشان کرد: ستادهای انتخابات به دلیل برگزاری امتحانات دانش آموزان از مناطق آموزش و پرورش به سازمان های مخابرات در منطقه یک، شرکت برق در منطقه 2، شرکت گاز در منطقه سه و آب و فاضلاب در منطقه چهار مستقر می شود.
یکی از نمایندگان هیات اجرایی انتخابات نیز در این جلسه به آموزش هایی از جمله چیدمان اعضاء شعبه و فرایند اخذ رای اشاره و تذکرات و مفاد قانونی را ارائه کرد.
علیرضا خزایی افزود: ثبت مشخصات شناسنامه و کارت ملی، کنترل سن رای دهنده (متولدان 29/2/78 و قبل از آن)، بازدید انگشت رای دهنده و ممهور نبودن شناسنامه به مهر انتخابات جاری از جمله مواردی است که باید افراد مسئول در محل کنترل شناسنامه و کارت ملی در نظر داشته باشند.
وی اضافه کرد: ثبت مشخصات رای دهنده در تعرفه، اخد اثر انگشت، ممهور نمودن تعرفه و شناسنامه به مهر انتخابات و تحویل برگه رای نیز از موادی است که افراد مسئول در محل ثبت نام و تحویل برگ رای باید دقت داشته باشند.
وی با تاکید بر این که افراد مسئول در محل شعبه باید حکم و کارت شناسایی داشته باشند، گفت: 18 سال تمام، تابعیت ایران، داشتن شناسنامه و کارت ملی، قبلا در این دوره از انتخابات رای نداده باشد، مهم ترین شرایط رای دهندگان است.
به گفته خزایی، قبل از اتمام ساعت رای گیری به هیچ عنوان درب صندوق های رای برای شمارش آرا باز نشود، از دخالت افراد غیرمسئول در اجرایی شعبه جلوگیری شود و هیچ کدام از اعضای شعبه اجازه ندارند برای رای دهندگان بی سواد و یا معلول رای بنویسند شخص معتمدی باید همراه چنین رای دهنده ای باشد.
پنجمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا جمعه هفته جاری 29 اردیبهشت ماه همزمان با دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری برگزار می شود.
/2085/ 6133/ خبرنگار: سمیه حیدری **انتشار- جعفرمسلمی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.