به گزارش ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین مجتبی ذوالنور شنبه شب در همایش روز وکیل در تالار وتوس استان قم افزود: نگاه یک وکیل به وکالت نباید شغلی و معیشتی باشد بلکه باید خداوند متعال و احقاق حق را در راس برنامه های خود قرار دهند.
ذوالنور گفت: گاهی ما می بینیم حق مربوط به فردی یا شخصی است ولی وارد نمی شویم هم نماینده مجلس و هم وکیل در معرض چنین مسائلی هستند و خدا نکند که ما به یک معامله گر تبدیل شویم.
وی ادامه داد: البته یکی از جفاهایی که به وکلا صورت می گیرد اینکه نوع نگاه به آنها، در شان و طراز اصلی این جایگاه نیست در حالی که، کار این افراد(وکیل) از قضات و نمایندگان مجلس هم دشوار تر است و اجر و ثواب آنها نیز در این شرایط بیشتر می باشد.
نماینده قم در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: یک قاضی بین دو عالم(شاکی و متشاکی) جاهل است، ولی وکیل بسیاری از اوقات حقیقت را می داند که حق با چه کسی است، در این صورت اگر کوتاهی کند معذور نیست.
ذوالنور گفت: وکیل اگر حقی را احقاق و دفع ظلم نکرد در برابر خداوند چه پاسخی دارد؟ آیا می توانیم بگوییم چون فلان شخص بداخلاق و یا چنین و چنان است نباید از حق او دفاع کرد؟
وی گفت: اگر مریضی بداخلاق، گیج و گنگ و ... بود مگر پزشک حق دارد او را معالجه نکند؟ مساله وکالت همین است وقتی وارد این عرصه شدیم باید دنبال احقاق حق باشیم.
وی ادامه داد: قاضی وظیفه به سرانجام رساندن پرونده را دارد ولی وکیل جز اجرای عدالت رسالتی ندارد، وکیل دارای وجدان قوی، زجری که در مسیر پرونده می کشد از قاضی کمتر است.
ذوالنور گفت: برخی از مردم توانایی پرداخت هزینه وکالت را ندارند ولی با یک مشاوره زندگی آنها تغییر می کند
وی با بیان اینکه نمایندگان مجلس نیز مانند وکیل، رسالت سنگینی بردوش دارد، گفت: نمایندگان مجلس، وکیل عام مردم هستند و در ارتباط با همه مردم نیز مسئولیت دارند به عنوان نمونه نماینده قم نمی تواند نسبت به مردم سیستان و بلوچستان بی تفاوت باشد.
روز هفتم اسفندماه به نام روز وکیل است. بیش از 320 وکیل عضو مرکز وکلای قوه قضائیه هستند.
7401/ 6133/ خبرنگار- بهمن اطمینان * انتشار- جعفرمسلمی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.