به گزارش ایرنا، علیرضا آشناگر روز چهارشنبه در نشست خبری به مناسبت 23 تیرماه، روز گفت و گو و تعامل سازنده با جهان و به منظور تشریح منشور گفت و گوی سیاسی که از سوی وزیر کشور به استانداری ها ابلاغ شده، افزود: این اتاق ها با هدف مساله یابی، اولویت بندی مسایل شهرستان و بخش ها، پاسخگویی و مواجهه دانش محور با مشکلات و نیازها، و بسترسازی برای تقویت ارتباطات سازنده مردم و دولت تشکیل می شود.
وی، جلب مشارکت سیاسی و اجتماعی نخبگان در اداره امور جامعه، ایجاد زمینه مفاهمه و همدلی در فهم مسایل جامعه، دریافت نظرات کارشناسانه و صادقانه نخبگان در اصلاح امور جامعه و نهادینه کردن فرهنگ گفت و گو و ایده پردازی بین اقشار مختلف جامعه و مسئولان را از دیگر اهداف تشکیل این اتاق برشمرد.
به گفته وی، امیدواریم با حمایت فرمانداران، بخشداران، نخبگان دانشگاهی و مسئولان احزاب و سایر گروه های تاثیرگذار که می توانند مدیریت ارشد استان را در تصمیم سازی و تصمیم گیری کمک کنند به نتایج پرباری برای اداره هرچه بهتر استان دست یابیم.
آشناگر ادامه داد: ما معتقدیم گفت و گو باید در تمام سطوح جامعه از مدرسه، دانشگاه ها و اصناف تعمیم و شکاف های نسلی، زبانی، قومی و نارضایتی ها از این طریق کاهش یابد.
آشناگر در ادامه، راه مقابله با توطئه های دشمن را انسجام و وحدت ملی دانست و گفت: در این راستا باید کدورت ها را کنار گذاشت تا حول محور اشتراکات و منافع ملی حرکت کرد.
وی، ایجاد گرفتاری در جامعه از سوی دشمنان با هدف سوء استفاده از اختلافات درونی را یادآور شد و افزود: باید با گسترش فضای گفت و گو چنین نقشه های شوم آنان را خنثی کنیم.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار قزوین، تشکیل و تقویت اتاق احزاب و سازمان های مردم نهاد را نخستین اصل در منشور گفت و گوی سیاسی دانست و اظهار داشت: هم اکنون 55دفتر حزب سیاسی در استان تاسیس شده که 31 حزب آن دارای مجوز و 24 حزب نیز فاقد مجوز هستند.
وی با بیان اینکه بیشترین مجوز تاسیس دفتر احزاب با 16 مورد مربوط به دولت تدبیر و امید است، اضافه کرد: برخی از احزاب فعالیت های موسمی داشته که این برای نظام یک آفت محسوب بوده و باید فعال شوند.
مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری قزوین نیز در این نشست گفت: در کشور ما استراتژی های مختلفی برای توسعه مطرح شده که 2 مورد مهم آن آمرانه و دموکراتیک است.
صفر فضلی با اشاره به اینکه اگر جامعه ای به حد اقتدار خود نرسیده باشد باید راه میانه را انتخاب کند، ادامه داد: به نظر می آید آنچه در جامعه ما انتخاب شده همین راه حل است زیرا در حالی سیاست یک عرصه نسبی محسوب می شود که از آن در کشور به صورت صفر و یک نگاه می کنند.
وی اضافه کرد: ساختار تصمیم گیری در عرصه سیاستگذاری و سیاستمداری در کشور ما قدری محدود و بسته است در حالی که تمام موارد یاد شده باید توسط رسانه ها مورد نقد قرار بگیرد تا بسته درست آن از دل مردم بیرون آید.
به گفته فضلی، برای رسیدن جامعه به رشد و توسعه، نخبگان آن اعم از اقتصادی، فکری و حتی قدرت به فهم مشترک برسند و در غیر این صورت اگر هر یک از این نخبگان به سمتی جدا از هم بروند نتیجه آن واگرایی در جامعه خواهد بود.
وی با تبیین چگونگی تشکیل اتاق های فکر در شهرستان ها، یادآور شد: این مراکز فکر با ترکیبی از نخبگان مختلف جامعه اعم از اقتصادی، فکری و قدرت تشکیل و یک چهارم آنها را جوانان زیر 30 سال و یک چهارم را نیز زنان تشکیل داده و ماهانه یک بار جلسه خواهند داشت.
7388/8054
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.