به گزارش ایرنا، حجت الاسلام نورالله قدرتی روز دوشنبه به مناسبت هفته قوه قضائیه در جمع خبرنگاران، مبارزه با مفاسد اقتصادی را یکی از سیاست های دستگاه قضا دانست و افزود: با توجه به توانمندی استان در حوزه اقتصادی، با هر نوع مفسده و سیاه کاری در این زمینه به شدت برخورد خواهیم کرد.
وی با اشاره به احیای حقوق عامه، یادآور شد: به دلیل کارهای خوب انجام شده به زودی نخستین همایش نقش دستگاه قضائی و رسانه در احیای حقوق عامه توسط دادگستری استان برگزار خواهد شد.
به گفته وی، قوه قضائیه ملجا و پناهگاه مردم بوده و آحاد جامعه نیز باید از این دستگاه احساس آرامش و رضایت کنند.
این مسئول قضائی ادامه داد: با توجه به اینکه برخی ها قصد ایجاد ناامنی در این مجموعه را دارند، مردم هیچ گاه به خارج از این دستگاه و وکلای شایسته آن نباید اعتماد کنند.
حجت الاسلام قدرتی با بیان اینکه مطبوعات به عنوان رکن چهارم شناخته شده و همراه با قانون اساسی، مجلس و احزاب به عنوان ارکان دموکراسی محسوب می شوند، گفت: نقش رسانه ها در احقاق حقوق و تحقق عدالت، حقوق شهرندی و عمومی بسیار موثر بوده اما گاهی اوقات به دلیل برخی ملاحظه کاری ها، بازگویی حقایق از سوی آنان کم رنگ صورت می گیرد.
وی با اشاره به اینکه دستگاه قضا با عدالت و احقاق حق عجین بوده و جایگاه آن از نگاه معارف دینی نیز تکوین و تشریع شده، افزود: شارع مقدس در این رابطه نیز دستور به اجرای عدالت داده تا حفظ و امنیت، احقاق حقوق، نظارت و قضاوت میسر شود.
رئیس دادگستری استان قزوین اساس هر حکومت را براساس عدالت دانست و یادآور شد: انجام این مهم نیازمند آگاهی قانون گذاران بر قانون گذاری بوده که باید افراد شاخص آن از سوی مردم در مجلس شورای اسلامی انتخاب شوند.
به گفته حجت الاسلام قدرتی، قضاوت و داوری در بین مردم منصب والا و ارزشمند محسوب و از ارکان حکومت اسلامی به شمار آمده و عدالت در طول تاریخ نیز امری مطلوب و مطالبه مردم و گوهر گمشده بوده است.
وی در ادامه، پیشگیری از وقوع جرم را یکی دیگر از ماموریت های مهم دادگستری برشمرد و گفت: احقاق حق و تحقق عدالت از دیگر وظایفی بوده که به این قوه واگذار و سایر قوا نیز باید در این زمینه کمک رسان دستگاه قضا باشند.
حجت الاسلام قدرتی خاطر نشان ساخت: سلامت دستگاه قضائی تضمین کننده سلامت جامعه بوده و قوه قضائیه به عنوان محور و چشم بیدار حکومت اسلامی بر همه قوا و بخش ها ناظر است.
وی افزود: دستگاه قضا هر جا احساس کند حقی در حال تضییع است در بخش های اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی از باب پیشگیری و شناسایی مجرم ورود پیدا می کند.
این مسئول قضائی اضافه کرد: هیچ کس حق ندارد به این دستگاه توصیه به ناحق داشته باشد زیرا براساس فرموده امام راحل، قاضی باید به طور کامل مستقل باشد تا عدالت و حق اجرا شود.
رئیس کل دادگستری استان قزوین یادآور شد: این قوه برای جلب رضایت مردم، برخورد جدی با مفسدان، کاهش مجازات حبس و استفاده از سیاست های جایگزین آن، انعکاس خدمات اجرایی به شیوه های نوین، دریافت مشاوره قضائی به صورت شبانه روزی و پیگیری پرونده های بین المللی و داخلی را در دستور کار خود قرار داده و به فرموده مقام معظم رهبری نیز باید 100 درصد انقلابی باشد.
وی اضافه کرد: انقلابی گری یعنی عاقلانه، دلسوزانه، منصفانه، قاطعانه و بدون رودربایستی عمل کردن و دستگاه قضا نیز با رعایت قانون برای احیای آن تلاش می کند.
یکم تا هفتم تیرماه به نام هفته قوه قضائیه نامگذاری شده است.
6101/8054
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.