به گزارش ایرنا،عبدالمحمد زاهدی روز یکشنبه در شورای آموزش و پرورش استان افزود: امروزه نگرش و دیدگاه جامعه و دانش آموزان در زمینه های مختلف تغییر کرده است و باید مسئولان برنامه ریزی اوقات فراغت به این مسئله توجه کنند.
وی ادامه داد: طبق تحقیق انجام شده 66 درصد دانش آموزان در تابستان کاری نداشته اند و برای آینده خود تعریف های دیگری دارند که نشان دهنده تغییر در ذهنیت و دیدگاه جامعه است.
وی گفت:طرح غنی سازی اوقات فراغت به صورت موقت براساس تفاهم نامه آموزش و پرورش تا پایان تیرماه ادامه یابد ولی در ادامه همه دستگاه ها برنامه های تخصصی خود را به دبیرخانه آموزش و پرورش ارسال کنند تا هم کار تخصصی شده و از موازی کاری ها جلوگیری شود.
زاهدی خاطر نشان ساخت: باید تلاش شود علایق دانش آموزان را به سمت و سوی صحیح هدایت کنیم و به عنوان مثال اگر 90 درصد دانش آموان علاقه مند به موسیقی هستند باید آن را به سمت فاقد آسیب آن هدایت نمائیم.
وی گفت:کودکان به طور مرتب تغییر حالت می دهند و درخواست های مختلفی خواهند داشت و نباید نسبت به درخواست های موقت آنها سخت گیری بی جا داشت.
زاهدی گفت: باورمند نبودن اولیاء به برنامه های امور پرورشی را باید بررسی کرد که بخشی از آن به پاسخگو نبودن این برنامه ها باز می گردد.
استاندار قزوین ادامه داد: در همه نظام های آموزشی دنیا فرصت تعطیلی برای خارج شدن دانش آموزان از حالت رسمی تعلیم و تربیت در نظر گرفته می شود که باید با تهیه برنامه های متنوع، زمینه شادی و نشاط در میان دانش آموزان را فراهم ساخت.
وی گفت: می توان با در نظر گرفتن برنامه های مختلف از قبیل کلاس قرآن، ورزش، موسیقی و نظیر آن بسته به علایق دانش آموزان فضای شاد و نشاط آوری را برای آنان به وجود آورده و از هدر رفتن وقت و ایجاد آسیب های اجتماعی جلوگیری کنیم.
استان قزوین 230 هزار دانش آمور تحصیل دارد.
6101/6012
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.