به گزارش ایرنا،عیسی منصوری روز چهارشنبه در نشست اقتصاد مقاومتی قزوین افزود:موافقت نامه و بانک های عامل این طرح مشخص شده و این منابع از سوی سیستم بانکی پیشنهاد شده است.
وی ادامه داد:برای ما مهم است که منابعی که در اشتغال فراگیر و روستایی مطرح است در راستای اولویت ها تخصیص یابد .
وی افزود:از هفته آینده معرفی به بانک برای اعطای تسهیلات این طرح را می توان آغاز کرد و حدود 49 هزار نفر تا این هفته به سامانه مراجعه کرده و رمز عبور دریافت کرده اما هنوز طرح ارائه نکرده اند.
معاون کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی افزود:برخلاف ذهنیت موجود معتقد هستیم اعطای وام به اشتغال منجر نمی شود و اصراری بر اعطای آن به کارجویان نداریم چون در کشور تنها وام دادن را بلد هستیم.
وی با بیان اینکه نگاه منفعل و خنثی بر سیاست صنعتی کشور مسلط است که معتقد است نباید دولت در آن مداخله کند افزود: نگاه جدید این است که از قضا دولت در جهت گیری استراتژیک باید حضور داشته باشد و جهت دهی صنعت ر ا برعهده بگیرد.
وی افزود:در استان قزوین که صنعت و کسب و کار نهادینه شده است باید حمایت از صنعتی که بهره وری و اشتغال بیشتری را می تواند ایجاد کند در اولویت قرارگیرد.
وی افزود: حوزه کمیته امداد و بهزیستی اشتغال نیست و حوزه کمیته امداد حمایت از فقیرترین انسان ها درروستاها و بخش های محروم و کم برخوردار است و ما در بحث اشتغال سراغ فقیرترین ها نمی رویم.
وی ادامه داد: در برنامه اشتغال فراگیر یکی از برنامه های ما اشتغال حمایتی است که کمیته امداد در آن نقش دارد و ظرف چهار سال دولت یازدهم پنج هزار میلیارد تومان برای ایجاد اشتغال در اختیار کمیته امداد قرار گرفت و این حوزه منابع خود را داشته است.
وی افزود:طولانی بودن گردش کار برای اعطای تسهیلات به متقاضیان حرف درستی است و باید حداکثر این پروسه یک ماه شود.
وی ادامه داد: در گذشته حدود پنج هزار تن صادرات فرش داشتیم اما اکنون صادرات فرش به حداکثر 500 تن کاهش یافته است چون قاعده جهانی صادرات تغییر کرده است.
وی افزود:در بخش پوشاک و کفش و صنایع پائین دستی پتروشیمی تقاضای بسیار زیادی در کشور وجود دارد که تولید ما جوابگو نیست و نتوانسته ایم این تقاضاها را بر طرف کنیم.
وی افزود: برای مشاغل خانگی الگوی خاصی را داریم و سعی می کنیم همه ظرفیت های کشور در این زمینه به کار گرفته شود.
وی افزود:هم اکنون 15 هزار کد نویس در کشور نیاز داریم اما فارغ التحصیلان رشته آی تی در این زمینه آموزش ندیده اند و باید متناسب با آن اقدام کنیم.
در سالجاری ایجاد 20 هزار فرصت شغلی در استان قزوین سیاست گذاری شده که حدود 85 درصد آن محقق شده است.
طبق سیاست اشتغال فراگیر و اشتغال روستایی و عشایری دولت باید 970 هزار شغل در سالجاری ایجاد کند که بار اصلی آن بر دوش معاونت توسعه و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.
6101*6012خبرنگار:هادی درزی رامندی ** انتشاردهنده: علی حیدر شاه حسینی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.