علیرضا وارثی روز پنجشنبه در دیدار با لطف‌الله سیاهکلی‌مرادی نماینده منتخب مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی افزود: استان قزوین با وجود صنعتی بودن و داشتن سرمایه‌های فراوان، با کمترین اعتبارات در حوزه بهزیستی روبرو بوده و همین موضوع باعث شده تا در رتبه ۲۸ کشوری قرار گیرد.

وی اضافه کرد: اعتبارت سازمان بهزیستی قزوین از ۷۸ میلیارد ریال در سال ۹۵ به ۲۱۰ میلیارد ریال در سال جاری رسیده که برای ارایه حداقلی خدمات به جامعه هدف خود باید این رقم به ۲۷۰ میلیارد ریال افزایش یابد.

وارثی به وضعیت اعتبارات ملی موجود در این بخش اشاره و یادآور شد: اگرچه وضعیت اعتبارات ملی برای بهزیستی قزوین به مراتب بهتر از اعتبارت استانی است اما این موضوع نیز با حداقل‌های مورد نیاز سازمان همخوانی نداشته که با پیگیری نمایندگان منتخب مردم استان قزوین در مجلس شورای اسلامی بدون شک شاهد بهبود اصلاح این وضعیت خواهیم بود.

این مسؤول با بیان اینکه نگاه اجتماعی به ترتیب در برنامه سوم، چهارم، پنجم و ششم توسعه کمرنگ‌تر شده، افزود: در برنامه ششم توسعه و قانونگذاری اجتماعی وظایف متعددی را برای سازمان بهزیستی تعیین و مصوب کرده‌اند که به علت نبودن منابع مالی هیچ کدام از آنها به خوبی محقق نشده است.

به گفته وارثی، قانون جامع حمایت از معلولان، کنترل آسیب‌ها و ساماندهی بیماران روانی و سالمندان که به عنوان طرح‌های جدید در این سازمان باید مورد اهتمام قرار می‌گرفت، از زیرساخت‌های مالی مناسبی برخوردار نیست.

مدیرکل بهزیستی استان قزوین خاطرنشان کرد: جامعه هدف بهزیستی دارای ۲ قشر آسیب دیده و آسیب‌پذیر شامل معلولان، سالمندان، بیماران روانی، زنان بی‌سرپرست و بدسرپرست، معتادان، دختران فراری، کودکان بی‌سرپرست و خانواده بهبود یافته مبتلایان به موادمخدر و ایدز است.

وارثی یادآور شد: ۳۴۶ مرکز، معادل ۹۰ درصد خدمات بهزیستی قزوین برون سپاری شده و برای یک هزار و ۷۰۰ نفر در استان نیز زمینه اشتغال فراهم شده است.

۱۰۰ هزار نفر در استان قزوین تحت پوشش بهزیستی هستند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.