به گزارش خبرنگار مهر، مریم بیدخام در جلسه کارگروه اجتماعی ستاد استانی مبارزه با کرونا که روز دوشنبه در سالن مدیریت بحران استانداری برگزار شد نقش سمن‌ها را در برنامه‌های مقابله با ویروس کرونا مؤثر دانست و اظهار داشت: با کمک خیرین، سازمان‌های مردم نهاد و مشارکت‌های اجتماعی توانسته‌ایم در تولید اقلام بهداشتی مردم تا حدودی به خودکفایی برسیم و نیازهای خود را تأمین کنیم.

وی افزود: در اجرای طرح مقابله با ویروس کرونا سازمان‌های مردم نهاد، شبکه‌های سمن‌ها، هیئت‌های مذهبی، خیرین، روحانیون، موکب‌های اربعین، گروه‌های جهادی، تشکل‌های اساتید، دانشجویی، دانش آموزی، هیئت‌های ورزشی، هنرمندان، انجمن‌ها، اصناف و بازایان، کارمندان و کارگران، نظام پزشکی و پرستاری، کانون جوانان هلال احمر و سایر گروه‌های خودجوش مردمی مشارکت دارند.

بیدخام بیان کرد: آموزش بهداشت فردی، حمایت اقشار ضعیف و آسیب پذیر و نحوه توزیع اقلام بهداشتی به ویژه ماسک از مواردی است که باید با جانمایی مناسب در محلات به نحو مطلوبی به اطلاع مردم برسد تا دسترسی شهروندان به این کالاها تسهیل شود.

وی یادآور شد: در شرایط کنونی لازم است نسبت به توزیع مایحتاج عمومی و کالاهای بهداشتی در محلات آسیب پذیر اقدام شود و حمایت از کودکان کار مدیریت شده و با قدرت ادامه داشته باشد.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قزوین گفت: با کمک تشکلهای مردمی و خیرین استان قزوین در تولید اقلام بهداشتی مانند لباس ایزوله، شیلد و عینک محافظ به خودکفایی رسیده ایم وبا حمایت خیرین می‌توانیم معین استان‌های دیگر باشیم.

وی اضافه کرد: در نشست خیرین با استاندار قزوین مقرر شد کمک‌های مردمی به صورت متمرکز با محور دانشگاه علوم پزشکی برای کمک به پیشگیری و درمان کرونا صورت گیرد تا خدمات مطلوب‌تری به کادر درمان و بیماران ارائه شود.

بیدخام تصریح کرد: ساماندهی و مداخله هدفمند مادی و معنوی تشکل‌های مردمی در مدیریت بیماری کرونا در راستای اهداف، سیاست‌ها و مسائل فنی ابلاغی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا با رویکرد محله محوری انجام خواهد شد.

وی افزود: در طرح ساماندهی مشارکت‌های مردمی برای مقابله با کرونا که از سوی وزارت کشور ابلاغ شده موضوعاتی مانند محله محوری، افزایش تاب آوری جامعه با رویکرد آموزش، پیشگیری و درمان در دستور کار قرار دارد.

بیدخام اظهار داشت: کارگروه اجتماعی ستاد استانی مبارزه با کرونا شامل پیگیری و هماهنگی اجرای ابلاغیه‌ها و دستورالعمل‌های صادره از ستاد استان و بسترسازی تحقق آن در سطح شهرستان‌های تابعه و فراهم کردن زیرساخت لازم برای مشارکت داوطلبانه مردم، استفاده از ظرفیت گروه‌های مرجع مورد اعتماد مردم در راستای ایجاد آرامش و اطمینان بخشی و ایجاد تعامل و هماهنگی بین مراکز بهداشت و درمان با جامعه هدف است.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی تعیین اولویت‌ها و نیازمندی‌ها به ویژه مناطق آسیب خیز سیاست گذاری و تعیین میزان سهم و مأموریت هر یک از سازمان‌ها و نهادهای مردمی،
برنامه ریزی برای جذب و بهره‌برداری مطلوب از ظرفیت‌های مردم، راهبری و هدایت در توزیع صحیح و عادلانه مشارکت‌های جذب شده، استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای جمع‌آوری کمک‌های عادی مردم و مصرف در راستای اجرای طرح از دیگر اهداف اجرای این طرح است.
 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 1400081
  • منبع: mehrnews.com
  • نسخه چاپی

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.