عیدعلی کریمی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا و در واکنش به پویش من در خانه میمانم افزود: طراح این پویش باید از خودش سوال کند اگر کارگری در خانه بماند، از چه کسی باید دستمزد بگیرد؟ بنابراین اجرای این پویش برای کارگران جوابگو نیست.
وی اضافه کرد: اگرچه ما و همه فعالان کارگری به این پویش احترام میگذاریم و آن را به جامعه کارگری توصیه میکنیم، اما در واقع چنین پویشی جنبه شعاری دارد و کارگر فصلی و روزمرد ما هرگز نمیتواند با خانه نشینی زندگی کند.
کریمی، سهم کارگران در ویروس کرونا را بالا عنوان کرد و گفت: جمعیت کارگران در استانی مثل قزوین که بیش از ۶۰ درصد را تشکیل میدهد، در مدیریت بحران کرونا بسیار قابل توجه بوده و میتواند در کنترل و مقابله با این بیماری بسیار حایز اهمیت باشد، اما برای همراهی و همگام کردن این جمعیت باید اقدامات اساسی در جامعه صورت بگیرد.
این فعال کارگری اظهار داشت: در خانه ماندن فقط برای بازنشستگان و کارگران رسمی امکان پذیر است که بتوانند حقوق ماهیانه خودشان را بدون کم و کسر دریافت کنند، اما برای کارگری که مزدش روزانه محاسبه میشود، امکان رعایت این پویش وجود ندارد.
دبیر اجرایی خانه کارگر قزوین به نبود ماسک و مواد ضدعفونی کننده در کارخانجات قزوین اشاره کرد و گفت: کارگرانی که در محیط کار از داشتن کمترین مواد ضدعفونی کننده و ماسک محروم هستند، برای خرید آن باید شخصی هزینه کنند و این موضوع بار مضاعفی روی معیشت آنها ایجاد میکند.
وی در مورد تعویق سه ماهه برخی اقساط بانکی نیز بیان داشت: درحالی که گفته میشود اقساط بانکی در صورت دیرکرد محاسبه نخواهند شد، اما در واقعیت اینطور نیست و متصدیان امور بانکی اعلام میکنند که سیستم بانک نمیتواند چنین چیزی را قبول کند.
استان قزوین با داشتن سه هزار و ۵۰۰ واحد صنعتی و ۲ هزار و ۵۰۰ واحد کشاورزی یکی از قطبهای تولیدی کشور محسوب میشود و جزو استان هایی با بیشترین میزان کارگر نسبت به مجموع جمعیت است.