دکتر علیرضا مهرعلیان روز یکشنبه با بیان این مطلب افزود: آموزش همگانی و اطلاع رسانی اعلام زنگ خطر به مسؤولان از پیش نیازهای مهم برای توسعه مشارکت همگانی در سلامت است.
وی یادآورشد: شبکه بهداشت و درمان، برای رفع نگرانی های مردم از شیوع کرونا، تمامی تمهیدات لازم، از جمله آمادگی کادر حوزه بهداشت و درمان، تهیه ملزومات و تجهیزات مورد نیاز را در نظر گرفته است.
رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین نیز گفت : برای تامین ویتامینc مورد نیاز بدن در همه افراد، مصرف روزانه حداقل ۲ سهم از میوهها و ۳ سهم از سبزیجات توصیه میشود.
عطیه رزازی افزود: مرکبات، پیاز خام، فلفل دلمهای شیرین، جعفری و پیازچه از منابع غذایی حاوی ویتامین c بالا میباشند و مصرف کافی ویتامین C از طریق این مواد غذایی برای همه افراد جامعه کفایت میکند؛ ولی در خصوص گروههای در معرض خطر و یا بیماران، تجویز مکمل این ویتامین و یا سایر مکمل های دارویی باید تحت نظر پزشک یا کارشناس و متخصص تغذیه صورت گیرد.
به گفته این کارشناس تغذیه، جهت تقویت سیستم ایمنی افراد، مصرف سایر مواد غذایی حاوی ویتامین A و پیشسازهای این ویتامین از جمله هویج و کدوحلوایی نیز توصیه میشود. رزازی افزود که لازم است دریافت کافی منابع پروتئین مانند انواع گوشتها، حبوبات و تخممرغ کاملا پخته در برنامه غذایی روزانه لحاظ شود.