ناصر شفیع آبادی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: هم اینک ۱۴ کاریابی در سطح استان مشغول فعالیت هستند که از این تعداد ۲ کاریابی در تاکستان، ۲ مورد در بویین زهرا، چهار کاریابی در البرز، چهار مورد در قزوین و ۲ کاریابی در آبیک مستقر هستند.
وی با تشریح وظایف کاریابیها، اضافه کرد: ثبت نام جویندگان کار، برقراری ارتباط با کارفرما برای اخذ فرصتهای شغلی، معرفی کارجو به کارفرما و جمع آوری اطلاعات برای اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی از مهمترین وظایف این کاریابیها است.
شفیع آبادی با بیان اینکه امکان صدور مجوز جدید تاسیس کاریابی به دلیل اشباع شدن ظرفیت استان وجود ندارد، اضافه کرد: طبق قانون باید برای هر ۳۰ هزار نفر جمعیت فعال، مجوز یک دفتر کاریابی صادر شود اما با این وجود اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان با در نظر گرفتن ظرفیت شهرکهای صنعتی استان ۲ مجوز جدید کاریابی را در استان صادر کرده است.
وی اضافه کرد: یک اقدام بسیار خوب دیگر در این زمینه، اینترنتی کردن فرایند صدور مجوز کاریابیها و مراکز مشاوره کارآفرینی در پنجره واحد سرمایه گذاری بود تا دیگر نیازی به مراجعه متقاضیان به اداره وجود نداشته باشد و به درخواست آنها به صورت برخط در کوتاهترین زمان پاسخ داده شود.
دستگاههای اجرایی استان قزوین در سال جاری ایجاد ۱۸ هزار فرصت شغلی را تعهد کردهاند.