سردار مهدی حاجیان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: امنیت اجتماعی یک امنیت چند و جهی است که اصلی ترین رکن آن توسط جامعه قوام و استحکام مییابد.
وی با بیان این نکته که رویکرد اصلی پلیس، ارتقای امنیت جامعه محور است افزود، شورای معتمد پلیس با ایجاد ارتباط منطقی و تعامل دوسویه میان شهروندان و سازمان ناجا میتواند ضمن افزایش نقش پویا و مؤثر شهروندان در امنیت اجتماعی، مطالبه گر نقش و قدر سهم عمومی در قبال امنیت نیز باشد.
این مقام ارشد انتظامی با اشاره به تغییرات مستمر اجتماعی و شرایط پیچیده کنونی وسرعت تحولات اجتماعی، اجتماع محور و مردمی کردن امنیت را لازمه توفیق ناجا در ارتقای امنیت اجتماعی دانست.
وی گفت: امروزه پلیس میتواند به عنوان یک پلیس هوشمند در عرصههای اجتماعی به توفیق دست یابد که استفاده از ظرفیتهای مردمی و مشارکتهای اجتماعی را وجهه نظر خود ساخته و سرمایه اجتماعی خود را در تمامی سطوح و شئون جامعه تسری دهد.
افزایش ۴۶ درصدی برگزاری جلسات شورای معتمد پلیس
فرماندهی انتظامی استان قزوین یکی از عمیقترین و اثربخش ترین طرق ارتباط با شهروندان را برگزاری هدفمند و مستمر شورای معتمد پلیس در تمام نقاط حوزه استحفاظی فرماندهی انتظامی استانها با محوریت و مرکزیت قلمداد کرد و گفت: فرماندهی انتظامی استان قزوین با راهبری مناسب معاونت اجتماعی و با همراهی کلیه روئسای کلانتریها و پاسگاهها، نسبت به حضور گسترده و نزدیک با تمام اقشار جامعه از مجرای شورای معتمد پلیس، اهتمام ویژه داشته است.
وی خاطر نشان کرد: در این راستا در سال جاری برگزاری ۴۵ جلسات شورای معتمد پلیس در سطح کلانتریهای تابعه استان و افزایش ۴۶ درصدی برگزاری این جلسات نشان از حضور هوشمند پلیس در عرصههای اجتماعی و پیگیری مطالبه گری در جامعه در تولید و حفظ امنیت بوده است.
حاجیان در پایان تصریح کرد لازم است کلیه کلانتریهای تابعه با امعان نظر ویژه به برگزاری جلسات شورای معتمد نسبت به شناسایی افراد توانمند، فرهیخته، ذی صلاح و متعهد در سطح حوزه استحفاظی خود اقدام نموده و تعامل سازنده و مؤثر ناجا با شهروندان را از این طریق پیگیری کنند.