محمد صیادی روز شنبه با اعلام این خبر افزود: مددکاری، خدمتی حرفهای است که بر پایه دانش و مهارتهای خاص قرار گرفته و هدف آن کمک به افراد و گروههایی است که بتوانند استقلال شخصی، اجتماعی و رضایت خاطر فردی و اجتماعی را به دست آورند.
صیادی با اشاره به اهمیت این امر، گفت: مددکاری اجتماعی کمک میکند مددجو مشکل خود را شناخته و به تواناییهای خود پی ببرد و با استفاده از منابع و امکانات موجود در جهت حل مشکل خود بر آید.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد استان قزوین گفت: در حال حاضر ۵۹ مددکار در استان قزوین به ۲۸ هزار و ۳۰۰ خانوار تحت حمایت خدمت ارائه میکنند که به طور میانگین هر مددکار کار خدمت رسانی به ۴۷۹ خانواده را برعهده دارد.
صیادی تصریح کرد: با توجه به اینکه بیش از ۵۰ درصد از مددجویان تحت حمایت استان را زنان سرپرست خانوار تشکیل میدهند، مرکز مددکار اسلامی در قزوین تأاسیس شده و پرونده مددجویان خانم به بانوان مددکار سپرده شده است.
وی با اشاره به برنامه ارزیابی مددکاران خاطرنشان کرد: عملکرد مددکاران در دورههای یک ماهه به صورت مستمر مورد ارزیابی قرار میگیرد تا ضمن تقدیر از مددکاران پرتلاش، زمینه رقابت سالم نیز با سایر مددکاران فراهم شود.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد استان قزوین عنوان کرد: ایجاد اشتغال، ارائه خدمت مسکن، بررسی خدمت مشمولان نظام وظیفه، پرداخت کمک هزینه ازدواج، ارجاع مددجویان به مشاورههای لازم، داشتن ابتکار و خلاقیت و رضایت مراجعان و مددجویان و تسلط به بخشنامهها، دستورالعملها و قوانین از شاخصهای ارزیابی عملکرد مددکاران است.