حجت الاسلام علی رمضانی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: فقدان برنامههای جذاب برای فعالیت و حضور بیشتر جوانان در مساجد باعث شده تا اکنون پس از گذشته دههها با چالش جوانگرایی روبرو شویم.
وی با بیان اینکه مساجد کارکردهای مختلفی دارد، اظهار داشت: اگرچه مسجد مکانی برای برقرار کردن ارتباط بیشتر با خدا و انس با آموزههای اسلامی است، اما همه فعالیتها به بحث عبادت ختم نمیشود و لازم است که با داشتن برنامهریزی منطقی، زیباسازی سازهها، ایجاد برنامههای جذاب برای گروههای سنی مختلف به جذب هرچه بیشتر نوجوانان و جوانان اقدام شود.
رمضانی بهترین سن برای انس با مسجد را دوران کودکی عنوان کرد و گفت: باید متولیان این حوزه و روسای کانونهای فرهنگی و هنری مساجد برای جذب هرچه بیشتر جوانان کودکان اقدام کنند.
این مسؤول هرگونه اقدام فرهنگی بعد از دوران جوانی را کم اثر ارزیابی کرد و گفت: شخصیت انسان از دوران کودکی شکل میگیرد و اگر زمان فرهنگ سازی و انس با مساجد را از دوران کودکی، نوجوانی از دست بدهیم، در دوران جوانی و پس از آن چندان موفقیتی حاصل نخواهیم کرد.
مسؤول دبیرخانه کانونهای فرهنگی و هنری مساجد استان قزوین خاطرنشان کرد: امروزه دشمن علیه مساجد هجمههای متعددی وارد میسازد و تلاش میکند تا جوانان را از این مکان مقدس دور نگهدارد که وظیفه همه ما در این مسیر خنثی کردن نقشههای دشمن است.
۳۶۴ کانون فرهنگی و هنری در مساجد قزوین فعالیت دارند.