مدیر کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری قزوین روز یکشنبه در دیدار با علیرضا وارثی مدیر کل بهزیستی استان قزوین، افزود: این طرح در راستای ادامه خدمات درمانی به پناهندگان کشور در سال ۲۰۱۹ بر اساس تفاهم نامه همکاری مشترک سازمان بیمه سلامت اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور و کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان اجرایی شده است.

عشایری با اشاره به رویکرد جمهوری اسلامی ایران برای کمک به پناهندگان، افزود: این نگاه در وهله اول بر بنیان ارزش محوری آن در دین اسلام و سپس بر مبنای مفاهیم حقوق بشری بنا نهاده شده است و طبق آن، اقدامات عملیاتی در ارائه خدمات به پناهندگان و مهاجران در ابعاد مختلف درمانی، بهداشتی و... صورت گرفته است.

 عشایری اظهار داشت: استان قزوین علیرغم محدودیت منابع انسانی و امکانات دستگاه‌های متولی و زیرساختی، تمام تلاش خود را برای خدمت رسانی به پناهندگان به کار گرفته و به نحو مطلوب در این زمینه قدم برداشته است.

وی با اشاره به تامین بودجه و اعتبار برای اجرای چند طرح در امور پناهندگان، افزود: با توجه به بروز بحران‌های پناهندگی و موج مهاجرت در دنیا به نظر می‌رسید که بودجه سازمان‌های بین‌المللی مستقر در ایران نیز با کاهش چشمگیری مواجه شود ولی با پیگیری‌های مستمر، اعتبارات جداگانه‌ای برای استان جذب شد و در سال جاری چندین طرح از طریق کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان تامین مالی گردید.

این مسوول افزود: در یکی از این طرح‌ها و در راستای حمایت از اتباع خارجی آسیب پذیر طی تفاهم‌نامه‌ای که بین اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور، سازمان بهزیستی و کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان به امضا رسید ۴۰ خانواده از پناهندگان دارای فرزند معلول در استان تحت پوشش قرار گرفتند.

بیش از ۵۸ هزار تبعه خارجی مجاز و غیر مجاز در استان حضور دارند که تردد، اقامت و اشتغال اتباع مجاز در کلیه مناطق استان به استثنا بخش‌های مرکزی و کوهین شهرستان قزوین ممنوع است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.