اسکندر نادری پور روز شنبه در گفت‌ و گو با خبرنگار ایرنا افزود: سینما بهمن از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۰۳ هزار و ۱۱ نفر مخاطب داشته و فیلم مطرب با ۱۶ هزار و ۳۶۰ نفر تماشاگر عنوان پرفروش‌ترین فیلم را به خود اختصاص داده است.

وی، کل درآمد سینما بهمن را در ۹ ماهه امسال هشت میلیارد و ۱۵۰ میلیون ریال اعلام کرد و افزود: در سال‌های اخیر میزان استقبال مردم از سینماها نوسان داشته و روزبه‌روز از تعداد مخاطبان کمتر شده است.

این مسوول با بیان اینکه سالانه بین ۴۰ تا ۴۸ فیلم در سینما بهمن قزوین اکران می‌شود، تصریح کرد: فیلم‌ها بر اساس استقبال مخاطبان در سینما اکران می‌شود و اگر فیلمی با استقبال چندانی مواجه نباشد،  تغییر خواهد یافت.

وی اضافه کرد: به‌طور میانگین فیلم‌های ضعیف از نظر تعداد مخاطب در حد ۱۰ روز، فیلم‌های متوسط بین ۲۰ تا ۳۰ روز و فیلم‌های قوی بین ۵۰ تا ۷۰ روز بر روی پرده سینما بهمن قرار دارند.

مدیر سینما بهمن قزوین، افزود: اکران فیلم‌های ویژه کودک و نوجوان به تازگی، بسیار مورد توجه قرار گرفته است و با توجه به استقبال بسیار خوب خانواده‌ها، به‌صورت منظم برای اکران آنها در ایام هفته اقدام می‌شود.

نادری پور یادآور شد: از ابتدای مهرماه امسال یک هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز به‌صورت نیمه‌بها و تعدادی از دانش‌آموزان بی‌بضاعت به‌صورت رایگان از فیلم‌های سینما دیدن کردند.

سینما بهمن قزوین ۲ سالن با ظرفیت ۲۰۰ و ۷۰۰ صندلی دارد و فعالیت خود را از اواخر سال ۸۸ زیر نظر مجموعه حوزه هنری آغاز کرد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.