رییس اتحادیه چاپخانه‌داران شهرستان قزوین روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود:اتحادیه استانی چاپخانه داران استان در سال ۸۹ با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان با دستور معاون امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تاسیس شد و در چهار سال اول فعالیت خود اتحادیه استانی بود و در چهار سال دوم به اتحادیه شهرستانی تغییر یافت.
جواد کریمی با بیان اینکه به دنبال پیگیری‌های صورت گرفته، ادغام اتحادیه چاپخانه‌داران استان با سایر رسته‌های غیر همگن مانند اتحادیه محصولات فرهنگی پیشنهاد شد، افزود: متاسفانه به این اتحادیه نگاه درخور شان و جایگاه آن صورت نگرفته و طی این سال‌ها گام‌های عملیاتی برای ارتقای وضعیت آن برداشته نشده است.
کریمی اضافه کرد: مجزاسازی اتحادیه شهرستان‌های قزوین مشکلات زیادی را برای فعالان این عرصه ایجاد کرده تا جاییکه بسیاری از مطالبات و مشکلات اتحادیه‌های شهرستانی شنیده نمی‌شود.
وی اضافه کرد:هم اینک ۳۵ چاپخانه در شهرستان البرز، چهار چاپخانه در بویین زهرا، سه چاپخانه در آبیک، ۱۱  چاپخانه در تاکستان و ۲ چاپخانه دیجیتال در آوج با حدود ۲۰۰ عضو در استان قزوین فعالیت می‌کنند و تشکیل یک اتحادیه استانی برای پیگیری مطالبات این صنف بسیار ضروری است.
کریمی گفت:ما این مطالبه خود را از نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی و استاندار قزوین پیگیری خواهیم کرد تا حق قانونی چاپخانه داران قزوین، قربانی اختلاف سلیقه مدیران دستگاه‌های اجرایی نشود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.