علی فرخزاد روز دوشنبه در نشست کارگروه ساماندهی آستان امامزاده حسین(ع) قزوین افزود: وضعیت نیمه کاره این طرح با گذشت چند سال نه تنها تاثیر مثبتی به دنبال نداشته بلکه موجب نارضایتی شهروندان و اعتراض های مردمی شده است.
وی افزود: ما وارث تصمیماتی از گذشته هستیم که موجب شده وضعیت طرح به این گونه نامناسب باشد اما به هر حال باید همه توان خود را برای تکمیل هرچه زودتر طرحی که اکنون نیمه کاره است، پیش ببریم.
فرخزاد با بیان اینکه اولویت اعتبارات طرح باید تملک پلاک های باقی مانده باشد،اظهار داشت: برای ادامه اجرای طرح باید یک زمان بندی تدوین شود و براساس آن کارها پیش برود.
وی ادامه داد: تملک پلاک های مسکونی باقی مانده را نیز باید تا پایان سال انجام دهیم و همچنین مجوز ماده ۹ نیز برای آن دسته از پلاک هایی که مالکان آنها حاضر به واگذاری نیستند باید پیش بینی شود.
فرخزاد افزود: باید قیمت گذاری پلاک های مسکونی واقعی بوده و نرخ پلاک هایی که باید تملک شود به گونه ای باشد که مالکان بتوانند در همان محله منزلی تهیه کنند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین بر مناسب سازی فضاهای پیرامونی این طرح توسط شهرداری تاکید کرد و گفت: میراث فرهنگی نیز باید در خصوص خانه مومنان که در محدوده طرح قرار دارد نظر خود را ارایه دهد که اگر بناست نگهداری و مرمت شود این کار دنبال شود در غیر این صورت برای پیشبرد طرح تخریب شود.
وی اظهار داشت: سهم مالی دستگاه ها که برای اجرای طرح در گذشته پیش بینی شده بود امروز تنها کفاف تملک پلاک ها را می دهد و باید این سهم برای اجرای طرح به ویژه اماکنی مانند صحن ها و رواق ها که دارای بازدهی اقتصادی نیستند، افزایش یابد و سرمایه گذاران و خیرانی که حاضرند در این طرح مشارکت داشته باشند نیز باید هرچه زودتر شناسایی شوند.
وی همچنین گفت: از این پس نشست های کارگروه ساماندهی امامزاده حسین (ع) به صورت ماهانه و اگر ضرورت داشت هر ۲ هفته یکبار برگزار خواهد شد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه قزوین نیز در این نشست گفت: کندی اجرای طرح و ابتر باقی ماندن آن نارضایتی عمومی ایجاد کرده و فضای معنوی امامزاده حسین را تحت الشعاع قرار داده است.
حجت الاسلام مصطفی مجیدی افزود: پیشبرد این طرح را باید با درنظر گرفتن اولویت ها دنبال کنیم و بر این اساس باید به جای صحن و سرا طرح های مرتبط با خدمات اجتماعی از جمله زائرسرا زودتر اجرا شود.
وی اظهار داشت: می توان از ظرفیت بلوک های مسکونی اوقاف که در شهر اقبالیه در حال ساخت است برای جایگزینی با پلاک های مسکونی باقی مانده این طرح که هنوز تملک نشده اند استفاده کرد.
رییس شورای اسلامی شهر قزوین نیز در این نشست گفت: باید در کنار پیشبرد کارهای باقی مانده هر چه زودتر فضاهایی را برای خدمت رسانی به شهروندان مجاور و زائران مانند فضای سبز ایجاد کنیم که چهره و منظر نازیبایی که در کنار امامزاده حسین (ع) ایجاد شده، حذف شود.
شهردار قزوین نیز در این نشست گفت: یکی از اولویت های اصلی ما در شهرداری کمک به تکمیل و اجرای ساماندهی امامزاده حسین (ع) است.
سیاوش طاهرخانی با اشاره به آمادگی شهرداری برای انتقال گلخانه متعلق به این نهاد به منظور ایجاد اراضی مناسب جهت ساخت زائرسرا، افزود: همه سعی و تلاش خود را خواهیم کرد که آورده مالی شهرداری برای کمک به اجرای سریع تر طرح افزایش یابد.
وی با اشاره به مشکلات تملک پلاک های مسکونی باقی مانده،گفت: باید رضایت شهروندان ساکن در منطقه اجرای طرح که به این محله قدیمی احساس تعلق خاطر دارند را جلب کرد.
اجرای طرح ساماندهی و توسعه امامزاده حسین (ع) از سال ۱۳۹۲ آغاز شد.
برای تملک اراضی و اجرای این طرح در یک محدوده ۱۷ هکتاری در زمان اجرا ۱۰۶ میلیارد تومان هزینه پیش بینی شده بود.
از ۲۳۰ پلاک مسکونی مربوط به اجرای این طرح که در مجاورت امامزاده حسین (ع) قرار دارند تاکنون ۱۵۵ واحد از سوی دستگاه های مجری تملک شده است.
برای تملک پلاک های باقی مانده مسکونی مربوط به این طرح ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
کندی اجرای این طرح باعث نارضایتی شهروندان ساکن در محله دباغان که امامزاده حسین در آن قرار دارد،شده است.