نصرت الله علیرضایی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در حاشیه بازدید از خبرگزاری جمهوری اسلامی گفت: ۲۱ خرداد ماه امسال به عنوان فرماندار آوج معارفه و مشغول خدمت به مردم شریف این شهرستان شدم و بنای کار خود را بر خدمت صادقانه استوار ساختم.

وی با بیان اینکه با توجه به اینکه آوج در ردیف شهرستان های محروم کشور و تنها شهرستان محروم استان قزوین است یکی از اولویت های کاری خود را پیگیری برای فعال سازی طرح های نیمه کاره بخش خصوصی قرار دادم، اظهار داشت: یکی از طرح های اقتصادی نیمه کاره و متوقف شده در این شهرستان مجتمع خدماتی رفاهی و اقامتی باقری بود که پس از پیگیری های فراوان از دستگاه های خدمات رسان، راهداری و میراث فرهنگی مجوز فعالیت آن صادر شد و اکنون در ورودی شهرستان از سمت استان همدان در حال ارایه خدمات به مسافران و شهروندان است.

فرماندار آوج اظهار داشت: با پیگیری های انجام شده ساخت نخستین سیلوی این شهرستان به ظرفیت ذخیره سازی ۲۵ هزار تن محصول که در فازهای بعد تا ۱۰۰ هزار تن افزایش می یابد، پس از مدت ها توقف از سرگرفته شده و با ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجراست.

علیرضایی در ادامه از پیگیری برای ساخت بزرگترین کارخانه فرآوری معدنی کربنات کلسیم خاورمیانه در این شهرستان خبر داد و گفت: استعلام ها و مجوزهای مربوط به احداث این واحد از دستگاه های ذیربط دریافت شده و اراضی مربوطه نیز به میزان ۱۰ هکتار توسط منابع طبیعی مشخص و واگذار شده است و با موافقت کارگروه زیربنایی استان به زودی کلنگ احداث این واحد معدنی به زمین زده خواهد شد.

وی یادآور شد: سرمایه گذار این طرح از سال ها قبل به دنبال اجرای آن بود اما موانع مختلفی سد راه انجام این کار شده بود که این مشکلات در رایزنی و پیگیری های فراوان با دستگاه ها مرتفع شد.

این مسوول با اشاره به بهره برداری از پل معلق آوج در هفته دولت امسال با هدف تقویت گردشگری،اظهار داشت: مقرر شد با هدف تکمیل زیرساخت های مربوط به این محوطه گردشگری از جمله ایجاد هتل و واحدهای اقامتی مسافران، رستوران، سرویس بهداشتی و ... ۵۰ هکتار زمین اطراف آن که جزو منابع طبیعی است در اختیار میراث فرهنگی قرار گرفته و از سوی این دستگاه با طی کردن مراحل قانونی به بخش خصوصی واگذار شود.

علیرضایی گفت: البته روند واگذاری این اراضی کند پیش می رود و انتظار می رود دستگاه های مربوطه به این طرح که به توسعه گردشگری آوج کمک فراوانی می کند، سرعت ببخشند.

فرماندار آوج گفت: یکی از طرح های نیمه کاره دیگر در این شهرستان که متوقف باقی مانده بود احداث بازار بزرگ آهن کاوه بود که با پیگیری های انجام شده عملیات اجرایی آن در ۱۲۰ کارگاه در حال اجراست و در حال حاضر۶ گارگاه آن نیز فعال شده و در مجموع ۹۰ نفر در این کارگاه ها و عملیات اجرایی ساخت این بازار مشغول به کار هستند.

وی همچنین با اشاره به اجرای طرح آبدرمانی الماس غرب در آبگرم،اظهار داشت: به طور جدی پیگیر رفع مشکلات این طرح گردشگری هستیم و تاکنون سه نشست با سرمایه گذار آن برگزار کرده ایم.

فرماندار آوج با اشاره به نیاز ۵۰۰ میلیارد ریالی این طرح نیمه کاره به تسهیلات،گفت: وزارت میراث فرهنگی پرداخت تسهیلات به این طرح را مصوب کرده و آنرا به یکی از بانک ها ارجاع داده و امیدواریم با حمایت های بانکی و مسئولان استان شاهد تکمیل این طرح باشیم تا دیگر سرمایه گذاران حوزه آبگرم نیز با این اتفاق وارد کار شوند.

علیرضایی گفت: در نشستی با سرمایه گذار آبگرم عرشیا نیز مقرر شد حوضچه های این مجموعه با هدف افزایش رضایت مندی گردشگران تعویض شود و مشکلات مربوط به واگذاری زمین جنب این مجموعه برای احداث پارکینگ حل شود.

وی در ادامه با بیان اینکه در ۶ ماه گذشته طرح های عمرانی و زیرساختی به میزان ۴۰۰ میلیارد ریال در شهرستان آوج اجرا شده است،اظهار داشت: از جمله این طرح ها ۱۲۰ میلیارد ریال در حوزه راه و راهداری ، ۸۰ میلیارد ریال در حوزه آبفا، ۵۰ میلیارد ریال در حوزه بنیاد مسکن و ۵۰ میلیارد ریال نیز در حوزه بنیاد مسکن بوده و ۲۰ میلیارد ریال نیز به حوزه برق و ۱۰ میلیارد ریال نیز به حوزه بهداشت اختصاص داشته است.

علیرضایی همچنین گفت: در این مدت آسفالت و زیرسازی معابر و راه ۱۸ روستای شهرستان آوج از اعتبارات بنیاد مسکن انجام شده و آسفالت و زیرسازی مربوط به ۱۵ روستا نیز در دست اقدام است.

فرماندار آوج یادآور شد: با توجه به اینکه آوج جزو ۳۱ شهرستان محروم کشور است مقرر شد امسال اعتبارات این شهرستان به صورت کامل و صد درصد تخصیص یابد که در این رابطه از سازمان مدیریت و برنامه ریزی و دستگاه های اجرایی استان قزوین انتظار همکاری و همراهی داریم.

شهرستان آوج با 2 بخش مرکزی و آبگرم در جنوب غربی استان قزوین قرار دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.