دبیر جشنواره تجلیل از پژوهشگران برتر استان قزوین روز چهارشنبه در مراسم اختتامیه هفته پژوهش که در دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) برگزار شد، افزود: ستاد نکوداشت هفته پژوهش در قالب کمیتههای مختلف از سه ماه پیش به ریاست استاندار و جانشینی رئیس دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) آغاز به کار کرد و در طی این مدت چندین جلسه برگزار نمود.
مهدی زندیه افزود: پس از ارسال ۷۰ اثر پژوهشی از سوی پژوهشگران استان به دبیرخانه این ستاد ۲۴ اثر منتخب از ۱۲ عضو هیات علمی دانشگاههای استان، ۲ استاد حوزه، ۲ معلم، ۲ دانش آموز، یک طلبه و پنج دانشجو تجلیل میشوند.
وی با اشاره به شعار هفته پژوهش با عنوان پژوهش اثر بخش، فناوری ارزش آفرین، رونق تولید، گفت: در این مدت هرکدام از دستگاهها و دانشگاههای استان برنامههایی را به مناسبت هفته پژوهش برگزار کردند که همایش زیست فناوری از سوی محیط زیست و استارتاپ آب توسط دانشگاه علوم پزشکی از جمله مهمترین آنها است.
زندیه ادامه داد: همچنین به میزبانی دانشگاه بین المللی امام خمینی سه تور صنعتی به منظور بازدید از شرکتهای صنعتی استان برگزار شد که مهمترین ویژگی آن حضور دانشگاههای دیگر بود.
تفکر و اندیشه مقدمه ورود به عرصه متون الهی است
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهر قزوین نیز در این مراسم گفت: تفکر و اندیشه مقدمه و پیش شرط ورود به عرصه متون الهی و دینی بوده که در قرآن کریم به آن پرداخته شده است.
آیت الله عبدالکریم عابدینی، افزود: در نظام مقدس جمهوری اسلامی با داشتن قرآن کریم و انبیای الهی که الگوهای انسان هستند در صورتی میتوان وارد عرصه متون دینی و الهی شد که اهل تفکر و اندیشه باشیم.
وی افزود:خداوند، صاحبان خرد را فرصتهای معنوی میداند که در همه حال ارتباط خود را با خداوند به صورت مستمر برقرار نگه میدارند و اهل ذکر و فکر هستند و همواره با چنگ زدن به ذکر و عقل در مسیر خداشناسی قدم میگذارند.
نماینده ولی فقیه در استان، اضافه کرد:فکر و اندیشه باید در زمینی آباد کاشته شود که لازمه آن یاد خداوند است و در این صورت آوردههای فکری نتایج خوبی به همراه خواهد داشت و میتواند در عرصههای مختلف موفق و با برکت باشد.
- کدخبر: 1307267
- منبع: irna.ir
پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران -تهران
کپی شد