معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در سال جاری بیش از ۶۰۰ هزار مسافر در هتل ها، هتل آپارتمان ها، میهمان پذیرها، خانه مسافرها و اقامتگاه های بوم گردی استان قزوین اسکان پیدا کرده اند که رشد نزدیک به ۲۰ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل را نشان می دهد.
نادر محمدی همچنین گفت: بیشتر مسافران خارجی در اقامتگاه های بوم گردی و یا هتل های سنتی اسکان داشته اند.
این مسوول اظهار داشت: در سال گذشته چهار هتل به مجموعه اماکن اقامتی استان قزوین افزوده شدند و این موضوع به رشد اسکان مسافران در استان کمک کرد.
وی با بیان اینکه ساخت چندین هتل پنج و چهار ستاره در قزوین در دست پیگیری است،اظهار داشت: امیدواریم با اجرای این طرح ها، وضعیت قزوین در حوزه زیرساخت های رفاهی گردشگری بهبود پیدا کند.
این مسوول با بیان اینکه قزوین رنگین کمانی از جاذبه های گردشگری است و با برخورداری از صدها بنای تاریخی در کنار صدها اثر طبیعی می تواند به یکی از قطب های اصلی گردشگری ایران تبدیل شود،اظهار داشت: این موضوع نیاز قزوین به زیرساخت های گردشگری از جمله اماکن اقامتی همچون هتل ها و اقامتگاه های بوم گردی را گوشزد می کند.
وی با بیان اینکه یکی از اولویت های سرمایه گذاری در استان قزوین در حوزه اماکن اقامتی است،اظهار داشت: اهلیت سرمایه گذاران این حوزه مورد تایید قرار می گیرد تا طرح های هتل سازی در استان با سرعت و مطابق با زمان پیش بینی شده اجرا و محقق شوند.
استان قزوین دارای ۱۶ هتل، ۱۵ مهمانپذیر، ۴۷خانهمسافر و ۹ اقامتگاه بومگردی است.
براساس آخرین آمار، ۱۷ هتل در حال ساخت و یا نیمه کاره در استان قزوین وجود دارد.
در صورت تکمیل و بهره برداری از این مجموعه های اقامتی ۱۵۰۰ تخت به تخت های اقامتگاهی رسمی استان قزوین افزوده می شود.