حمید رضا خانپور مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان قزوین روز سه شنبه با اعلام این خبر افزود: از ابتدای سال ۱۳۹۵ تاکنون، ۴۷۰ هکتار زمین صنعتی به سرمایه گذاران واگذار شده است که بیشترین آمار واگذاری ها بر اساس مستندات قراردادها در شهرک صنعتی کمتر برخوردار به ترتیب شهرک صنعتی خرمدشت با ۲۳۲ هکتار و شهرک صنعتی لیا ۹۷ هکتار زمین صنعتی بوده است.
وی با اشاره به افزایش جذب سرمایه گذاری در شهرک صنعتی خرمدشت که یکی از شهرک های صنعتی امن برای سرمایه گذاری داخلی و خارجی است، افزود: مشوقهای اعطایی به واحدهای صنعتی، ۷ تا ۱۳ سال معافیت مالیاتی، بهره مندی از مزایای صندوق ضمانت صنایع کوچک، کاهش عوامل نقدی و تقسیط بلند مدت حقوق انتفاع، بهره مندی از جاده ترانزیت شرق به غرب و مرکز، پایین بودن هزینه های تسطیح اراضی برای ساخت و ساز، نزدیکی به بازار عمده محصولات صنعتی کشور وشناسایی منطقه قزوین درسطح بین المللی بعنوان یک منطقه صنعتی مناسب سرمایه گذاری است.
مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی استان ابراز امیدواری کرد: با اجرا و بهره برداری از این واحدها زمینه اشتغالزایی بیش از ۱۰ هزار نفر فراهم خواهد شد.
خانپور افزود: در سال رونق تولید و با توجه به تحریهای ظالمانه، خوشبختانه از ابتدای سال تاکنون با واگذاری ۱۶۷ هکتار از اراضی شهرک ها و نواحی صنعتی استان به ۴۷ متقاضی سرمایه گذار، در سطح کشور بیشترین آمار جذب سرمایه گذار را به خود اختصاص دادیم که خود بیانگر عزم جدی مدیران ارشد استان با ایجاد بستر مناسب جهت سرمایه گذاران استان می باشد.
تقویت نواخی صنعتی و شهرک های صنعتی مستقر در نقاط کم برخوردار
رئیس هیئت مدیره شرکت شهرکهای صنعتی استان با اشاره به استقبال خوب سرمایه گذاران از نواحی صنعتی کم برخوردار و محروم استان گفت: در طول این سه سال گذشته ۱۴ قرارداد در ناحیه صنعتی آوج با متقاضیان سرمایه گذار منعقد شده که از لحاظ آماری رتبه چهارم در بین شهرکها و نواحی صنعتی استان در جذب سرمایه گذار بوده است.
خانپور تصریح کرد: خوشبختانه با توجه به رشد چشمگیر میزان سرمایه گذاران در شهرکها و نواحی صنعتی در سه سال اخیر و قرارگیری استان قزوین بعنوان رتبه برتر در جذب سرمایه گذار، شرکت شهرکهای صنعتی استان قزوین در سال جاری از گروه ۲ ساختار مدیریتی به گروه یک ارتقا یافت و همچنین خاطر نشان کرد زمین ساختمان اداری شرکت بعد از ۱۵ سال بلاتکلیفی با آغاز عملیات اجرایی آن در سال گذشته در مرحله پایانی ساخت و ساز بوده که تا چند ماه آینده بهره برداری خواهد رسید.
این مسئول با اشاره به مهمترین برنامه های حمایتی از صنایع کوچک در طول سه سال اخیر یادآور شد: برگزاری اولین رویداد استارتاپی صنایع کوچک در کشور، برگزاری اولین رویداد نمایشگاهی رفع نیاز فناورانه صنایع کوچک در کشور، راه اندازی کنسرسیوم صادراتی در کشور روسیه و عراق، تشکیل خوشه صنعتی شیرینی سنتی قزوین، برگزاری بیش از سه نمایشگاه توانمندیهای صنایع کوچک، برگزاری بیش از ۳۱۰ دوره آموزشی برای مدیران و پرسنل واحدهای تولیدی وصنعتی، برگزاری ۴۰ تور صنعتی داخل و خارج از استان، حمایت و اعزام ۱۳۹ واحد تولیدی جهت حضور در نمایشگاه های ملی و بین المللی با اختصاص یارانه نمایشگاهی، اعزام هیئت های تجاری به خارج از کشور و ... از مهمترین اقدامات حمایتی و نرم افزای از واحدهای تولیدی، صنعتی، خدماتی و صنفی بوده است.
خانپور از جذب پنج سرمایه گذار خارجی از کشورهای فرانسه، آلمان، ترکیه و عراق با سرمایه گذاری ۴۴۰ میلیون یورو و اشتغال یک هزار و ۱۱۲ نفر در شهرک های صنعتی کاسپین،لیا خبر داد و گفت: از این پنج واحد تولیدی سه واحد به بهره برداری رسیده و در مرحله تولید قرار دارند و دو واحد صنعتی در مرحله ساخت و ساز می باشند.
۷۳۸۹*۳۰۱۳