مدیر امور بیماری های معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین روز شنبه در این خصوص گفت: از این افراد، بیش از ۱۲۸هزار بیمار در نوبت صبح، توسط ۲۲۱ پزشک و بیش از ۷۰ هزار بیمار در نوبت عصر توسط ۱۳۷ پزشک معاینه شده اند.  

دکتر زهرا رجبی افزود: در حال حاضر، نوبت دهی کلینیک های تخصصی صبح و عصر دانشگاه به ۲ صورت تلفنی و حضوری‌ انجام می‌شود.

 وی اضافه کرد: پزشکانی که تعداد متقاضیان آنان زیاد است، به منظور جلوگیری از ازدحام و معطلی مراجعان و همچنین رعایت عدالت، نوبت دهی آنان فقط به صورت تلفنی انجام می‌شود.

رجبی، علت اصلی نارضایتی برخی مراجعان را در خصوص نوبت دهی درمانگاه ها، بالا بودن تعداد متقاضیان و همچنین امکان انتخاب بیمار از بین پزشکان موجود در یک رشته تخصصی دانست و ادامه داد: نوبت معاینه برخی از پزشکان، سریع تر تکمیل می شود و به همین علت، همیشه تعدادی از متقاضیان موفق به گرفتن نوبت معاینه آنان نمی شوند.

 به گفته وی، با وجود اینکه تعدادی از پزشکان، بیشتر از ظرفیت های موجود از نظر تعداد بیمارانی که هر پزشک می تواند در یک زمان مشخص معاینه کند، ارائه خدمت می‌کنند، بازهم نمی توانند پاسخگوی تمامی مراجعان خود باشند؛ زیرا همواره تعداد متقاضیان، بسیار فراتر از توان عملیاتی مراکز بوده و طبیعی است که امکان ارائه خدمت در یک روز به تمامی این افراد مقدور نیست و موجب نارضایتی در برخی از آنان خواهد شد.

رجبی، به راه اندازی نظام ارجاع در آینده نزدیک اشاره کرد و گفت: مقرر شده است ۳۰ درصد نوبت های کلینیک‌های ویژه به بیماران ارجاعی از طریق نظام ارجاع الکترونیک اختصاص داده شود.

وی اظهار امیدواری کرد: در صورت مراجعه منطقی بیماران به پزشکان متخصص و فوق تخصص، مدیریت نوبت ها به درستی انجام شده و معاینه بیمارانی با نیاز واقعی به پزشکان متخصص، تا حد زیادی رفع خواهد شد.

در حال حاضر تعداد ۱۳ درمانگاه و کلینیک تخصصی و فوق تخصصی دانشگاهی با تعرفه دولتی در استان فعالیت می کنند.

۶۰۱۲*۷۳۸۸

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.