دادستان عمومی و انقلاب استان قزوین گفت: مشکلات پروژه جاده قزوین- رحیم آباد- کلاچای به شکل قطره چکانی مطرح میشود و این در حالی است که منابع ملی هدر رفته است و مصلحت نیست کار متوقف شود.
به گزارش خبرنگار ایلنا از قزوین، جاده قزوین-رحیم آباد-کلاچای سال 1392 به عنوان اولین راه ارتباطی کشور به شرق استان گیلان در منطقه الموت قزوین با 17 هزار میلیارد ریال اعتبار کلنگ زنی شد اما با گذشت 6 سال از کلید خوردن آن، هنوز مطالعات زیست محیطی این جاده تأیید نشده و این طرح متوقف شده است.
این جاده به طول 154 کیلومتر بعد از منطقه الموت با ساخت چندین تونل بزرگ و پلهای متعدد، وارد استان گیلان شده و با عبور از کنارگذر به شهر کلاچای میرسد.
حدود 75 کیلومتر این مسیر که از قزوین آغاز میشود در استان گیلان قرار دارد و عملیات ساخت این جاده چندی پیش به دلیل مشکلات زیست محیطی متوقف شده است.
محمد قاسمی دادستان عمومی و انقلاب قزوین در نشست مدیران اجرایی جاده قزوین کلاچای که به منظور بررسی عملکرد فیزیکی این مسیر برگزار شد بیان کرد: ضمانت اجرایی این طرح باید مشخص شود زیرا زمان مفید پروژه از دست میرود.
وی با اشاره به طولانی شدن پروسه گفت: 6 سال فرصت از دست رفته و مشکلات این پروژه به شکل قطره چکانی مطرح میشود و این در حالی است که منابع ملی هدر رفته است و مصلحت نیست کار متوقف شود.
در ادامه سیده حمیده زرآبادی نماینده قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: اگر مسئولان در خصوص استعلام های زیست محیطی پاسخ ندادند مبنای ما باید موافقت با ادامه کار باشد.
داود محمدی دیگر نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی افزود: اصل پروژه پذیرفته شده و بهتر است راه موجود و مسیر دیگری اگر هست ادامه یابد.
وی گفت: اگر بین دستگاههای ذیربط در اصل کار توافق وجود دارد، کار متوقف نشود و اجازه دهیم نقاط مشترک ادامه یابد.
حسن پسندیده مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قزوین نیز گفت: از کیلومتر 9 تا 43 مسیر جدید است و ادامه کار منطقی نیست و باید الزامات زیست محیطی آن رعایت شود.
گفتنی است در این نشست مقرر شد مطالعات یکپارچه زیست محیطی این پروژه تا 2 ماه آینده تهیه شود.