حدود سه سال از روی کار آمدن پنجمین دوره شورای شهر در آبیک می‌گذرد اما شهرداری این شهر روی خوش ندیده و تاکنون دو شهردار و سه سرپرست داشته است.

به گزارش خبرنگار ایلنا از قزوین، با روی کار آمدن شوراهای دوره پنجم در شهر آبیک انتظار می‌رفت اعضای این دوره نسبت به دوره‌های گذشته شورا، عملکرد متفاوت و در واقع بهتر و موجه‌تری داشته باشند؛ در اوایل شور و شوق خاصی در شورای شهر ایجاد شده بود اما گویا این مهم، موقتی بود و خیلی زود رنگ باخت و بیشتر، ماجرای انتخاب شهرداران و سرپرستان شهرداری جای خود را به پیشرفت و توسعه شهر داد.

پس از آغاز به کار پنجمین دوره شورای شهر در آبیک، سعید آگشته در 15 مهر ماه سال 96، به عنوان شهردار آبیک معرفی و مشغول به کار شد تا اینکه در پنجم آبان ماه امسال، شهردار آبیک از سوی 5 تن از اعضای شورای شهر و پس از برگزاری جلسه طرح سئوال، استیضاح و از سمت خود برکنار شد و منجم به عنوان سرپرست شهرداری آبیک منصوب می‌شود.

سپس فرشاد محمدحسینی در 11 دی ماه سال گذشته به عنوان دومین شهردار در پنجمین دوره شورای شهر آبیک معرفی و منصوب می‌شود.

168 روز یعنی کمتر از 6 ماه در 28 خرداد ماه امسال از آمدن دومین شهردار در پنجمین دوره شورای شهر آبیک نگذشته بود که دومین شهردار آبیک هم با رأی پنج عضو شورای شهر آبیک برکنار شد.

استعفای سومین سرپرست شهرداری آبیک

از سوی‌شورای شهر آبیک غلامرضا شجاعی گزینه تکراری که چندین بار سمت سرپرستی شهرداری را در کارنامه کاری خود دارد و بارها سمت سرپرستی را به دوش کشیده، به عنوان دومین سرپرست شهرداری آبیک مشغول به کار شد که کمتر از 20 روز از سرپرستی وی نگذشته بود که خیلی محترمانه و بی‌صدا، استعفا می‌دهد و شورای شهر آبیک هم پس از پذیرش استعفای وی، خلیلی که از کارمندان باسابقه شهرداری است را به عنوان سومین سرپرست شهرداری انتخاب و بر روی کار می‌آورند.

در استعفای شجاعی سرپرست شهرداری نکاتی قابل تأمل ذکر شده که در بخشی از این استعفا آمده است: «متاسفانه در شهرداری آبیک چندی است که به شیوه‌ای دیگر عمل شده است یعنی چه بسا با شکسته شدن همه مرزهای قانونی، شرعی، اخلاقی و عرفی کار از نقد و ارزیابی ( ولو غیر منصفانه) گذشته و هر وسیله ای برای رسیدن به اهداف خاصی مباح شمرده شده است.

در ادامه بیان شده است: اینگونه است که کار به کلی از روال منطقی و مشروع خارج شده و در نتیجه فضایی ناسالم وآشفته پدید آمده که جدی‌ترین اثر آن دلزدگی و عدم امنیت شغلی کارکنان دلسوز، سالم و صاحب شخصیت و حتی مومن و شیفته انقلاب و اسلام است.

در ادامه استعفا اذعان شده است: یادآور می‌شوم علیرغم انتشار گزارش‌های کذب علیه اینجانب توسط افراد معلوم الحال و مغرض در درون مجموعه شهرداری و مشخص شدن نتیجه تمام اتهامات که به بنده نسبت داده بودند تا به اهداف خود دست یابند و برخی از آنها را مستنداً به شما عزیزان و برخی مسئولان شهرستان و حتی استان ارائه کردم لیکن متاسفانه هیچگونه کوششی جهت برخورد قاطعانه با عامل یا عوامل انتشار این اخبار صورت نداده‌اند تا جلوی این بی‌تقوایی‌ها گرفته شود و کرامت انسانی را بی جهت و مغرضانه به بازی نگیرند.

به گزارش ایلنا، با توجه به انتخاب دو شهردار و سه سرپرست در شهرداری آبیک طی دو سال اخیر، باید گفت که هفت عضو شورای شهر نتوانسته‌اند آنچنان که بایسته و شایسته مردم این شهر و خود شهر که پر از مشکلات زیاد و پیچیده است، گام مثمرثمر و سودمندی بردارند و رضایت مردم را به نحو مطلوب جلب کنند گرچه برخی از اعضای شورای شهر از سوی مسئولان کشوری و استانی پیگیر جدی برخی از مسائل شهری بوده و گام‌های مثبتی هم برداشته‌اند.

حال و روز وخیم پروژه‌های شهری

چند روز پیش منوچهر حبیبی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندارقزوین در شورای اداری شهرستان آبیک در پایان سخنان خود در این جلسه خطاب به شورای شهر از وضعیت مدیریت بی‌ثبات شهری گلایه کرده و از شورای شهر آبیک درخواست کرده بود نسبت به تعیین و معرفی شهردار جدید در اسرع وقت اقدام کنند.

بنابراین گزارش، شهر آبیک بدون شهردار است و حال و روز پروژه‌های شهری هم که وخیم و ناخوش است و فعلا راکد مانده‌اند و مردم هم در برخی از امور خود در حوزه شهری با مشکل مواجه هستند.

 می‌طلبد شورای شهر آبیک نسبت به انتخاب شهرداری باسابقه، باسواد، اهل فن، مجرب و متخصص امور شهری اقدام کرده تا استاندار قزوین در اسرع وقت بتواند نسبت به تایید شهردار اقدام کرده و مردم شهر آبیک از سردرگمی مدیریت شهری خارج شوند و تکلیف پروژه‌های نیمه کاره که برخی از این پروژه‌ها چند سالی است، خاک می‌خورد، مشخص شود.

گزارش: هاجر عبدالهی

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.