به گزارش ایرنا، سعید انبارلویی روز پنجشنبه در دیدار با رئیس و جمعی از کارکنان خبرگزاری جمهوری اسلامی که به مناسبت سالروز تاسیس صدا و سیمای مرکز قزوین برگزار شد،افزود: با وجود اهمیت ویژه این هم افزایی گاهی متاسفانه شاهدیم رسانه ها بیشتر یکدیگر را تضعیف و خنثی می کنند.
وی با بیان اینکه باید از تمام ظرفیت های رسانه ای برای معرفی فرهنگ و هویت ملی استفاده کرد،اظهار داشت: هریک از رسانه ها وضعیت و فرصت های خاص خود را دارند و از هرکدام باید به فراخور همان امکانات در جهت تحقق این هدف استفاده کرد.
مدیرکل صدای و سیما مرکز قزوین افزود: امروزه با رشد شبکه های مجازی دیگر رسانه و مخاطب به یکدیگر نزدیک شده اند و هر مخاطب خود یک رسانه است.
وی با تاکید بر اینکه نزدیکی و هم افزایی رسانه ها خدمت بزرگی به فرهنگ ملی خواهد کرد،گفت: به طور مثال صحبت های زیادی در خصوص افغانی بودن یا ترک بودن مولانا شاعر بزرگ ایران زمین می شود اما ایرانی بودن او چندان به رسمیت شناخته نمی شود بنابراین غفلت رسانه ها از این موضوعات به تدریج آسیب های بزرگی به فرهنگ کشور می زند.
انبارلویی اظهار داشت: البته رشد شبکه های اجتماعی در فضای مجازی به معنای نابودی رسانه های رسمی تر نیست و این رسانه ها نباید قدرت خود را دست کم بگیرند.
وی ادامه داد: ما حتی برای رادیو هم کارکرد و جایگاه ویژه ای قائلیم و در برنامه های نوروز هم با توجه به تردد میلیون ها مسافر در جاده های قزوین برنامه ریزی های ویژه ای جهت معرفی قزوین از طریق همین رسانه قدیمی شده و به نوعی رادیو باید بیشتر مخاطبان خود را در بین رانندگان و سرنشینان خودرو پیدا کند.
وی در بخش دیگری از صحبت های خود اظهار داشت: تاریخ و فرهنگ قزوین چون نگین درخشانی برای سرزمین ایران است اما در سایه تاریک مانده و این رسانه ها هستند که باید نوری بر این سایه بتابند و آن را روشن کنند.
مدیرکل صدا و سیما مرکز قزوین گفت: در گذشته رسانه ها در ایران در حد چند روزنامه محدود و رادیو و تلویزیون هم به یک یا دو شبکه محدود می شد و حتی به همین تعداد هم دسترسی عام وجود نداشت اما امروز با وجود چاپ هزاران کتاب و روزنامه، این رسانه ها مورد بی مهری قرار گرفته است.
انبارلویی یادآور شد: باید توجه داشت که هیچ کدام از رسانه ها کارکرد و جایگاه خود را از دست نداده اند کما اینکه منبر به عنوان یک رسانه همچنان مخاطبان خاص خود را دارد و رادیو و تلویزیون، مطبوعات و خبرگزاری ها هم هرکدام دارای گروه مخاطبان خود می باشند.
وی اظهار داشت:با وجود این ظرفیت عظیم رسانه ای هویت تاریخی ملت ما در حال کمرنگ شدن است و فرزندان ما فاقد آگاهی از عمق تاریخ و سنت های ایرانی هستند که رسانه ها باید برای پرکردن خلاء ورود پیدا کنند.
مدیرکل صدای و سیما مرکز قزوین با بیان اینکه فضای مجازی به بدترین شکل ممکن مورد استفاده قرار می گیرد، گفت: آسیب های اجتماعی به بدنه کشور لطمه وارد می کند که بخش اعظم آن هم ناشی از همین فضا و نبود هم افزایی برای حفظ هویت ایرانی است.
رئیس خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) مرکز قزوین نیز در این دیدار با تبریک سالروز تاسیس صدای و سیما مرکز قزوین،گفت: ایجاد این مرکز گام بسیار موثری در جهت معرفی هرچه بهتر قزوین و تاریخ غنی آن در کشور بوده است.
علی حیدر شاه حسینی با بیان اینکه در عصر ارتباطات تلویزیون تغییر و تحولات زیادی داشته است،افزود: ما در مواجهه با رسانه برعکس عمل کرده ایم و خواهان تابعیت آن بوده ایم در حالی که باید با حضور نخبگان در رسانه زمینه تغییر ذائقه مردم به نفع حفظ فرهنگ و هویت ایرانی فراهم شود.
وی در ادامه، نادیده گرفتن ارزش منابع خبری در رسانه ها را آفتی در این فعالیت ها دانست و گفت:همین عامل می تواند صداقت را در رسانه از بین ببرد.
شاه حسینی ادامه داد: کشور ما از نظر تئوری رسانه ای عقب تر از فناوری آن است و ابتدا به فناوری مجهز شده اما دانش تئوریک لازم را ندارد و همین باعث آسیب زیادی در این حوزه شده است.
مدیر روابط عمومی صدا و سیما قزوین نیز در این نشست گفت: سیاست های فعلی این مرکز ارتقای نشاط اجتماعی و تسری آن در همه شقوق جامعه است.
حسن اکبری افزود: رسانه ملی تمام تلاش خود را در این دوره به کار گرفته تا رسالت پیامبرگونه خود را به نحو احسن انجام دهد.
وی اضافه کرد: همین حالا برنامه نشاط که از قزوین پخش می شود در 32 مرکز استان مورد الگوی برداری قرار گرفته است.
7388*3013
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.