به گزارش ایرنا، جریان ها و گروه های سیاسی به طور عام و معمول با درک و بررسی مسایل و رویدادهای جامعه، به بررسی و پیامدهای آن پرداخته و اقدام به ارایه راهکار در مورد رویدادهای جاری می کنند.
باید اذعان داشت در جریان وقوع بسیاری از رخدادها و مسایل جاری کشور، شاهد ورود این جریان ها و اعلام مواضع و واکنش آنان در غالب صدور بیانیه، تشکیل میزگرد و یا حتی تجمعات گروهی نیز هستیم.
این مساله اما در استان قزوین، به عنوان یک استانی سیاسی و دانشگاهی از گذشته های دور همچنان مورد توجه دستگاه های ذیربط از جمله استانداری ها و معاونت های سیاسی آنان در جهت رسیدگی به مشکلات، مطالبات و دغدغه ها بوده است.
در این راستا، تشکیل خانه احزاب یکی از موضوعات مهم در دستور کار معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استانداری قزوین طی سال های گذشته بوده که همیشه مورد پیگیری قرار داشته اما هنوز به سرانجام نهایی نرسیده است.
نبودن دفتر مرکزی برای احزاب، عدم مشارکت نسل سوم و چهارم انقلاب در فعالیت های سیاسی، دغدغه برای برگزاری انتخاباتی پویای سال 98، ارتباط دگراندیشان با مسئولان، نبودن استراتژی و برنامه منسجم پیش روی احزاب، وجود حواشی در استادیوم های ورزشی و معضلات فرهنگی و اجتماعی از قبیل بدحجابی از جمله مواردی بود که طی روزهای گذشته از سوی برخی نمایندگان و دبیران احزاب اصولگرا و مستقل در استانداری قزوین مطرح شد.
علیرضا آشناگر معاون سیاسی و امنیتی استاندار قزوین پیش از این و در دیدار با احزاب اصلاح طلب استان اظهار داشته بود که یک افسردگی و بی میلی در بین احزاب دیده میشود و عملکرد ویژه حزبی را به عنوان وظیفه ذاتی احزاب را نیز امری ضروری دانست.
**رقم یارانه پاسخگوی جمعیت احزاب قزوین نیست
دبیر کانون دانشگاهیان ایران اسلامی در نشست با معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استانداری قزوین اظهار داشت: این کانون حدود 10 سال پیش با عضویت سیدمحمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت دهم تاسیس شد.
کریمی افزود: هدف ما به عنوان یک تشکل اصولگرا و ولایت مدار در قزوین، تلاش در راستای توسعه فرهنگ انقلاب اسلامی در دانشگاه ها است که با پیروی از رهنمودهای مقام معظم رهبری، به گسترش و تبیین آرمان های انقلاب اسلامی می پردازد.
وی، یکی از ابهامات موجود در مراکز استانی را عدم وجود دفاتر مرکزی برشمرد و تاکید کرد: متاسفانه این حزب در استان قزوین فاقد حتی یک شعبه است.
کریمی تصریح کرد: راه اندازی خانه احزاب در شهی مانند قزوین که بالغ بر 55 حزب فعال در آن هست، امکان پذیر نبوده و اگر بخواهیم سهم یارانه ای که دولت برای احزاب در نظر گرفته را بین فعالان این بخش تقسیم کنیم رقم قابل توجهی برای احزاب باقی نمیماند.
** خانه احزاب پیگیر برنامه های چهلمین پیروزی انقلاب اسلامی باشد
دبیر کانون زندانیان سیاسی مسلمان قبل از انقلاب در این جلسه دغدغه اصلی این حزب را نظام و انقلاب دانست و گفت: مهمترین پیام ما در هفته وحدت، خطاب به دشمنان اسلام است که با وجود در اختیار داشتن همه ابزارها و امکانات باز هم در برابر نظام اسلامی شکست می خورند.
حجت الاسلام قائد امینی ادامه داد: جان بولتون، مشاور امنیت ملی آمریکا مدتی پیش گفته بود اجازه نمی دهیم جشن چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برگزار شود و با تحریم های اقتصادی مانع پیشرفت آنها خواهیم شد.
وی اضافه کرد: یکی از مهمترین الویت های احزاب اصولگرا در استان باید برپایی هرچه باشکوه بزرگداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی باشد و به نظر می رسد همه احزاب باید در این میان نقش فعالی از خود نشان دهند.
حجت الاسلام امینی، تبین و شفاف سازی جریان تاریخی از زندانیان سیاسی قبل از انقلاب را برای نسل چهارم امری ضروری دانست و یادآور شد: به عنوان مثال چندی پیش پرویز ثابتی چهره امنیتی دوره پهلوی در یک اظهارات دروغین گفته بود ما هیچ شکنجه ای نداشتیم؛ این حرف به قدری کذب بود که تعدادی از ایرانیان مقیم خارج به آن واکش نشان داده و ما نیز نباید بگذاریم که تاریخ شفاف انقلاب اسلامی توسط چنین عناصری مورد تحریف قرار گیرد.
دبیر کانون زندانیان سیاسی مسلمان قبل از انقلاب تاکید کرد: قزوین نیز در دوران رژیم ستمشاهی دارای چهره های نام آوری بود که مورد شکنجه ساواک قرار گرفتند که شیخ نصرت الله انصاری یکی از آنان بود که در سال 54 زیر شکنجه به شهادت رسید.
** دغدغه اصلی، نحوه برگزاری انتخابات در سال 98 است
دبیر حزب موتلفه اسلامی در استان قزوین اظهار داشت: برگزاری کنگره ملی سه هزار شهید استان فضای شهر قزوین را عطرآگین کرد اما کاش از ظرفیت احزاب فعال استان نیز در این زمینه استفاده به عمل می آمد.
محمدحسین شفیعیها ادامه داد: تشکیل خانه احزاب تنها هدف ما نبوده و باید در کنار این مساله مهم برنامه ها و چگونگی فعالیت احزاب نیز تعیین شود تا شاهد خروجی بی فایده از آن نباشیم.
این فعال سیاسی اصولگرا تصریح کرد: سلیقه و گرایش های سیاسی متفاوت باید در کنار یکدیگر به بحث و تبادل نظر بپردازند تا مشکلات اجتماعی و جامعه را بتوانند با همفکری برطرف کنند که تشکیل خانه احزاب می تواند در تحقق این موضوع، ارزشمند باشد.
شفیعی ها، دغدغه اصلی را نداشتن جهت گیری سیاسی در خانه احزاب برشمرد و یادآور شد: همواره باید سازوکاری فراهم کرد تا اگر زمانی خانه احزاب به دلایلی از جمله گرایش های عقیدتی و سیاسی در مسیر انحراف قرار گرفت، امکان انحلال آن وجود داشته باشد.
دبیر حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه هم اکنون در بین احزاب اصولگرا این دغدغه وجود دارد که عملکرد سیاسی در عرصه انتخابات به کجا خواهد رسید و ما از این دست تجربه ها بسیار داریم، افزود: به عنوان مثال در انتخابات سال 96، ما نمی خواهیم بگوییم که تقلب یا تخلف شد، اما این رویداد سیاسی به گونهای برگزار شد که مدیران سیاسی استان می خواستند انجام شود و اتفاقا با وجود همه انتقادات، هیچ پاسخگویی صورت نگرفت.
شفیعی ها ادامه داد: اصلاح طلبان هرگز نخواستند مرز خود را از دگراندیشان و بیگانگان مشخص کنند و این همان تاکید مقام معظم رهبری در تیرماه سال 78 بود که فرموردند 'اپوزیسیون داخلی باید مرز خودشان را با دشمنان نظام و انقلاب رعایت کنند'.
**هیچ گروه و تفکری نباید به وحدت شکنی در جامعه اقدام کند
عضو حزب عدالت طلبان ایران اسلامی اظهار داشت: باید تلاش کنیم تا هیچ گروه یا تفکری به وحدت شکنی اقدام نکند و همواره به یاد مردم باشیم تا نظام و انقلاب ما از گزند دشمنان مصون بماند.
حجت الاسلام علی اصغر خلج تاکید کرد: ما در نسل سوم انقلاب کسانی را مانند شهید سیاهکالی مرادی یا محسن حججی را تربیت کردیم که زمان پیروزی انقلاب را ندیدند اما همانند یک انقلابی واقعی، حماسه آفریدند.
وی ادامه داد: انتظار ما به عنوان یک فعال سیاسی آن است که نظارت صحیح و کاملی بر بودجه های تخصیص داده شده به احزاب از سوی مقام عالی استان صورت پذیرد.
**حوادث اخیر در ورزشگاه ها باید مدیریت شود
دبیر جامعه اسلامی ورزشکاران در این نشست تاکید کرد: ما اعتقاد داریم که جامعه ما از افراد ورزشکار به لحاظ داشتن روحیه جوانمردی انتظاراتی دارد و در تلاش هستیم تا با استفاده از این ظرفیت موجود، بخش اعظمی از مشکلات اجتماعی را مرتفع سازیم.
علی ملکی نژاد با اشاره به وقوع برخی حوادث ناهنجار در ورزشگاه های کشور، اظهار داشت: متاسفانه برخی حرکت ها مانند ورود پرچم شیر و خورشید به ورزشگاه و یا پخش سرود ملی قبل از انقلاب هنگام اهدای جوایز به ورزشکاران، جامعه ورزشی ما را آزرده خاطر کرده و باید چنین موضوعاتی مورد توجه سفارتخانه های ما باشد.
** ضرورت حضور جوانان فعال بدون خط فکری
دبیر جمعیت جوانان انقلاب اسلامی در این رابطه گفت: این جمعیت هم اکنون برای سه شهرستان استان دفتر تهیه کرده و دفتر مرکزی استان نیز در حال تاسیس است.
آمنه اکبری ادامه داد: برای پویایی بدنه اجتماعی طرحی تحت عنوان 'بازآفرینی اجتماعی' تهیه شده که با در نظر گرفتن ابعاد سیاسی قصد داریم تا جوانانی را جذب کنیم که فارغ از هرگونه خط فکری، آگاهی بخشی و شعور سیاسی را در جامعه ترویج دهند.
به گفته این فعال سیاسی، ما معتقدیم که با آگاهی بخشی و درک درست مفاهیم اجتماعی، جوانان خود به خود راه درست از غلط در جامعه را پیدا خواهند کرد.
**اولویت مدیریت، با نسل سوم و چهارم بوده و اصلاح طلبان و اصولگرایان باید کنار هم باشند
دبیر حزب توسعه و عدالت ایران اسلامی در قزوین در این نشست اظهار داشت: احزاب همواره به دنبال تاثیری گذاری در حکومت ها بوده و در پی آن هستند تا در مرکز تصمیم گیری قدرت، سهم خواهی داشته باشند.
جوادی در ادامه به 2 جریان فعال جمهوریخواه و دموکرات کشور آمریکا اشاره کرد و یادآور شد: کشور ما نیز از 2 جناح قوی اصولگرا و اصلاح طلبان برخوردار بوده و نمی توان این موضوع را انکار کرد که هر دولتی به دنبال سهم خواهی بیشتر حزب مورد نظر خویش است.
به گفته این فعال سیاسی، ما باید با هدایت اجتماع به سمت آرمان های انقلاب اسلامی، نسل سوم و چهارم را با فعالیتهای سیاسی ارتباط دهیم.
جوادی تاکید کرد: هنوز در بین مدیران استانی، یک مدیر نسل سومی حضور ندارد و اتفاقا محسن رضایی به عنوان دبیرکل این مجمع معتقد است که جوانان زیر 30 سال باید سکان مدیریت و فعالیت سیاسی را برعهده بگیرند.
دبیر حزب توسعه و عدالت ایران اسلامی قزوین اضافه کرد: استانداری ها باید برنامه های خود را برای احزاب تشریح و تبیین کرده و نباید صرفا به ارایه چند طرح در جلسات خود، که بدون شک نیز خروجی مناسبی نیز به همراه ندارد، بسنده کنند.
جوادی در خصوص تفکیک حضور احزاب اصلاح طلب و اصولگرا، یادآور شد: هر نوع اقدام در تفکیک حضور احزاب اصلاح طلب و اصولگرا در نشست ها جهت بحث و تبادل نظر شبهه برانگیز بوده زیرا باید به سمتی حرکت کنیم تا همه در کنار یکدیگر و برای آینده بهتر ایران اسلامی تلاش کنیم.
وی در پایان تصریح کرد: در استان قزوین نیز باید تلاش کرد تا از ظرفیت و پتانسیل احزابی که اکنون در قدرت نیستند، استفاده شود و در این راستا به کادرسازی نیز توجه ویژه داشت تا همانند زمان دولت نهم و دهم، جناح رقیب از میدان کنار نماند.
** احزاب صرفا به دنبال نتایج سیاسی نباشند
دبیر جمعیت حامیان انقلاب اسلامی در استان قزوین، اظهارداشت: تاکنون در طرح های مختلفی که توسط ما تهیه شده، حمایتی را از سوی مسئولان عالی استان شاهد نبوده ایم.
محمد عباسی ادامه داد: در حوزه حمل و نقل ریلی، مسائل زیست محیطی و صنایع، کارهای پژوهشی و استراتژیک انجام شده که امیدواریم مورد حمایت قرار گیرد.
وی با بیان دورنگری ویترینی به اجزاب، تاکید کرد: اگر خواهان اقدامات و دستاوردهای مناسب هستیم باید خروجی فعالیت احزاب صرفا سیاسی نباشد و سعی کنیم ماحصل اقدامات به افزایش ثروت عمومی تبدیل شود.
** احزاب در حل معضل بدحجابی ورود پیدا کنند
دبیر حزب جمعیت اسلامی فرهنگیان نیز در این جلسه گفت: در هر استان، کارگروهی برای صیانت از حریم امنیت اجتماعی وجود دارد که به نظر می رسد احزاب باید در این راستا نقش فعالی داشته باشند.
حاجی کریمی با اشاره به اینکه در حال حاضر معضل بدحجابی متولی خاصی ندارد، افزود: گاهی اوقات دستگاه ها وظیفه خود را به یکدیگر پاسکاری می کنند، در حالی که این یک مشکل جدی بوده تا جایی که حتی امنیت خانواده ها را نیز هدف قرار داده است.
در ادامه این نشست، معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار قزوین آفت کار حزبی در قزوین را رفتارهای محفلی دانست و گفت: ظرفیت و توانمندی نیروهای فعال سیاسی استان باید در مسیری باشد که ابتدا کار حزبی جای رفتارهای محفلی را بگیرد و سپس احزاب به عنوان یک مطالبه گر قوی در جامعه ظاهر شوند.
علیرضا آشناگر اضافه کرد: مشکل احزاب در عدم تحقق گفتمان است و بیشتر به سمت پرخاشگری پیش رفته تا اینکه مباحث را به مناظره و گفت و گو بگذاریم.
این مسئول، برگزاری جلسات گفت و گو از طریق احزاب را به توانمند شدن هرچه بیشتر احزاب مربوط دانست و از همه فعالان سیاسی خواست تا برای پیشبرد اهداف نظام و انقلاب تلاش کنند.
هم اکنون در استان قزوین از 55 حزب سیاسی فعال، 19 حزب اصولگرا، 30 حزب اصلاح طلب، 6 حزب مستقل و سه تشکل فعالیت دارند.
9925/8025
باید اذعان داشت در جریان وقوع بسیاری از رخدادها و مسایل جاری کشور، شاهد ورود این جریان ها و اعلام مواضع و واکنش آنان در غالب صدور بیانیه، تشکیل میزگرد و یا حتی تجمعات گروهی نیز هستیم.
این مساله اما در استان قزوین، به عنوان یک استانی سیاسی و دانشگاهی از گذشته های دور همچنان مورد توجه دستگاه های ذیربط از جمله استانداری ها و معاونت های سیاسی آنان در جهت رسیدگی به مشکلات، مطالبات و دغدغه ها بوده است.
در این راستا، تشکیل خانه احزاب یکی از موضوعات مهم در دستور کار معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استانداری قزوین طی سال های گذشته بوده که همیشه مورد پیگیری قرار داشته اما هنوز به سرانجام نهایی نرسیده است.
نبودن دفتر مرکزی برای احزاب، عدم مشارکت نسل سوم و چهارم انقلاب در فعالیت های سیاسی، دغدغه برای برگزاری انتخاباتی پویای سال 98، ارتباط دگراندیشان با مسئولان، نبودن استراتژی و برنامه منسجم پیش روی احزاب، وجود حواشی در استادیوم های ورزشی و معضلات فرهنگی و اجتماعی از قبیل بدحجابی از جمله مواردی بود که طی روزهای گذشته از سوی برخی نمایندگان و دبیران احزاب اصولگرا و مستقل در استانداری قزوین مطرح شد.
علیرضا آشناگر معاون سیاسی و امنیتی استاندار قزوین پیش از این و در دیدار با احزاب اصلاح طلب استان اظهار داشته بود که یک افسردگی و بی میلی در بین احزاب دیده میشود و عملکرد ویژه حزبی را به عنوان وظیفه ذاتی احزاب را نیز امری ضروری دانست.
**رقم یارانه پاسخگوی جمعیت احزاب قزوین نیست
دبیر کانون دانشگاهیان ایران اسلامی در نشست با معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استانداری قزوین اظهار داشت: این کانون حدود 10 سال پیش با عضویت سیدمحمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت دهم تاسیس شد.
کریمی افزود: هدف ما به عنوان یک تشکل اصولگرا و ولایت مدار در قزوین، تلاش در راستای توسعه فرهنگ انقلاب اسلامی در دانشگاه ها است که با پیروی از رهنمودهای مقام معظم رهبری، به گسترش و تبیین آرمان های انقلاب اسلامی می پردازد.
وی، یکی از ابهامات موجود در مراکز استانی را عدم وجود دفاتر مرکزی برشمرد و تاکید کرد: متاسفانه این حزب در استان قزوین فاقد حتی یک شعبه است.
کریمی تصریح کرد: راه اندازی خانه احزاب در شهی مانند قزوین که بالغ بر 55 حزب فعال در آن هست، امکان پذیر نبوده و اگر بخواهیم سهم یارانه ای که دولت برای احزاب در نظر گرفته را بین فعالان این بخش تقسیم کنیم رقم قابل توجهی برای احزاب باقی نمیماند.
** خانه احزاب پیگیر برنامه های چهلمین پیروزی انقلاب اسلامی باشد
دبیر کانون زندانیان سیاسی مسلمان قبل از انقلاب در این جلسه دغدغه اصلی این حزب را نظام و انقلاب دانست و گفت: مهمترین پیام ما در هفته وحدت، خطاب به دشمنان اسلام است که با وجود در اختیار داشتن همه ابزارها و امکانات باز هم در برابر نظام اسلامی شکست می خورند.
حجت الاسلام قائد امینی ادامه داد: جان بولتون، مشاور امنیت ملی آمریکا مدتی پیش گفته بود اجازه نمی دهیم جشن چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برگزار شود و با تحریم های اقتصادی مانع پیشرفت آنها خواهیم شد.
وی اضافه کرد: یکی از مهمترین الویت های احزاب اصولگرا در استان باید برپایی هرچه باشکوه بزرگداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی باشد و به نظر می رسد همه احزاب باید در این میان نقش فعالی از خود نشان دهند.
حجت الاسلام امینی، تبین و شفاف سازی جریان تاریخی از زندانیان سیاسی قبل از انقلاب را برای نسل چهارم امری ضروری دانست و یادآور شد: به عنوان مثال چندی پیش پرویز ثابتی چهره امنیتی دوره پهلوی در یک اظهارات دروغین گفته بود ما هیچ شکنجه ای نداشتیم؛ این حرف به قدری کذب بود که تعدادی از ایرانیان مقیم خارج به آن واکش نشان داده و ما نیز نباید بگذاریم که تاریخ شفاف انقلاب اسلامی توسط چنین عناصری مورد تحریف قرار گیرد.
دبیر کانون زندانیان سیاسی مسلمان قبل از انقلاب تاکید کرد: قزوین نیز در دوران رژیم ستمشاهی دارای چهره های نام آوری بود که مورد شکنجه ساواک قرار گرفتند که شیخ نصرت الله انصاری یکی از آنان بود که در سال 54 زیر شکنجه به شهادت رسید.
** دغدغه اصلی، نحوه برگزاری انتخابات در سال 98 است
دبیر حزب موتلفه اسلامی در استان قزوین اظهار داشت: برگزاری کنگره ملی سه هزار شهید استان فضای شهر قزوین را عطرآگین کرد اما کاش از ظرفیت احزاب فعال استان نیز در این زمینه استفاده به عمل می آمد.
محمدحسین شفیعیها ادامه داد: تشکیل خانه احزاب تنها هدف ما نبوده و باید در کنار این مساله مهم برنامه ها و چگونگی فعالیت احزاب نیز تعیین شود تا شاهد خروجی بی فایده از آن نباشیم.
این فعال سیاسی اصولگرا تصریح کرد: سلیقه و گرایش های سیاسی متفاوت باید در کنار یکدیگر به بحث و تبادل نظر بپردازند تا مشکلات اجتماعی و جامعه را بتوانند با همفکری برطرف کنند که تشکیل خانه احزاب می تواند در تحقق این موضوع، ارزشمند باشد.
شفیعی ها، دغدغه اصلی را نداشتن جهت گیری سیاسی در خانه احزاب برشمرد و یادآور شد: همواره باید سازوکاری فراهم کرد تا اگر زمانی خانه احزاب به دلایلی از جمله گرایش های عقیدتی و سیاسی در مسیر انحراف قرار گرفت، امکان انحلال آن وجود داشته باشد.
دبیر حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه هم اکنون در بین احزاب اصولگرا این دغدغه وجود دارد که عملکرد سیاسی در عرصه انتخابات به کجا خواهد رسید و ما از این دست تجربه ها بسیار داریم، افزود: به عنوان مثال در انتخابات سال 96، ما نمی خواهیم بگوییم که تقلب یا تخلف شد، اما این رویداد سیاسی به گونهای برگزار شد که مدیران سیاسی استان می خواستند انجام شود و اتفاقا با وجود همه انتقادات، هیچ پاسخگویی صورت نگرفت.
شفیعی ها ادامه داد: اصلاح طلبان هرگز نخواستند مرز خود را از دگراندیشان و بیگانگان مشخص کنند و این همان تاکید مقام معظم رهبری در تیرماه سال 78 بود که فرموردند 'اپوزیسیون داخلی باید مرز خودشان را با دشمنان نظام و انقلاب رعایت کنند'.
**هیچ گروه و تفکری نباید به وحدت شکنی در جامعه اقدام کند
عضو حزب عدالت طلبان ایران اسلامی اظهار داشت: باید تلاش کنیم تا هیچ گروه یا تفکری به وحدت شکنی اقدام نکند و همواره به یاد مردم باشیم تا نظام و انقلاب ما از گزند دشمنان مصون بماند.
حجت الاسلام علی اصغر خلج تاکید کرد: ما در نسل سوم انقلاب کسانی را مانند شهید سیاهکالی مرادی یا محسن حججی را تربیت کردیم که زمان پیروزی انقلاب را ندیدند اما همانند یک انقلابی واقعی، حماسه آفریدند.
وی ادامه داد: انتظار ما به عنوان یک فعال سیاسی آن است که نظارت صحیح و کاملی بر بودجه های تخصیص داده شده به احزاب از سوی مقام عالی استان صورت پذیرد.
**حوادث اخیر در ورزشگاه ها باید مدیریت شود
دبیر جامعه اسلامی ورزشکاران در این نشست تاکید کرد: ما اعتقاد داریم که جامعه ما از افراد ورزشکار به لحاظ داشتن روحیه جوانمردی انتظاراتی دارد و در تلاش هستیم تا با استفاده از این ظرفیت موجود، بخش اعظمی از مشکلات اجتماعی را مرتفع سازیم.
علی ملکی نژاد با اشاره به وقوع برخی حوادث ناهنجار در ورزشگاه های کشور، اظهار داشت: متاسفانه برخی حرکت ها مانند ورود پرچم شیر و خورشید به ورزشگاه و یا پخش سرود ملی قبل از انقلاب هنگام اهدای جوایز به ورزشکاران، جامعه ورزشی ما را آزرده خاطر کرده و باید چنین موضوعاتی مورد توجه سفارتخانه های ما باشد.
** ضرورت حضور جوانان فعال بدون خط فکری
دبیر جمعیت جوانان انقلاب اسلامی در این رابطه گفت: این جمعیت هم اکنون برای سه شهرستان استان دفتر تهیه کرده و دفتر مرکزی استان نیز در حال تاسیس است.
آمنه اکبری ادامه داد: برای پویایی بدنه اجتماعی طرحی تحت عنوان 'بازآفرینی اجتماعی' تهیه شده که با در نظر گرفتن ابعاد سیاسی قصد داریم تا جوانانی را جذب کنیم که فارغ از هرگونه خط فکری، آگاهی بخشی و شعور سیاسی را در جامعه ترویج دهند.
به گفته این فعال سیاسی، ما معتقدیم که با آگاهی بخشی و درک درست مفاهیم اجتماعی، جوانان خود به خود راه درست از غلط در جامعه را پیدا خواهند کرد.
**اولویت مدیریت، با نسل سوم و چهارم بوده و اصلاح طلبان و اصولگرایان باید کنار هم باشند
دبیر حزب توسعه و عدالت ایران اسلامی در قزوین در این نشست اظهار داشت: احزاب همواره به دنبال تاثیری گذاری در حکومت ها بوده و در پی آن هستند تا در مرکز تصمیم گیری قدرت، سهم خواهی داشته باشند.
جوادی در ادامه به 2 جریان فعال جمهوریخواه و دموکرات کشور آمریکا اشاره کرد و یادآور شد: کشور ما نیز از 2 جناح قوی اصولگرا و اصلاح طلبان برخوردار بوده و نمی توان این موضوع را انکار کرد که هر دولتی به دنبال سهم خواهی بیشتر حزب مورد نظر خویش است.
به گفته این فعال سیاسی، ما باید با هدایت اجتماع به سمت آرمان های انقلاب اسلامی، نسل سوم و چهارم را با فعالیتهای سیاسی ارتباط دهیم.
جوادی تاکید کرد: هنوز در بین مدیران استانی، یک مدیر نسل سومی حضور ندارد و اتفاقا محسن رضایی به عنوان دبیرکل این مجمع معتقد است که جوانان زیر 30 سال باید سکان مدیریت و فعالیت سیاسی را برعهده بگیرند.
دبیر حزب توسعه و عدالت ایران اسلامی قزوین اضافه کرد: استانداری ها باید برنامه های خود را برای احزاب تشریح و تبیین کرده و نباید صرفا به ارایه چند طرح در جلسات خود، که بدون شک نیز خروجی مناسبی نیز به همراه ندارد، بسنده کنند.
جوادی در خصوص تفکیک حضور احزاب اصلاح طلب و اصولگرا، یادآور شد: هر نوع اقدام در تفکیک حضور احزاب اصلاح طلب و اصولگرا در نشست ها جهت بحث و تبادل نظر شبهه برانگیز بوده زیرا باید به سمتی حرکت کنیم تا همه در کنار یکدیگر و برای آینده بهتر ایران اسلامی تلاش کنیم.
وی در پایان تصریح کرد: در استان قزوین نیز باید تلاش کرد تا از ظرفیت و پتانسیل احزابی که اکنون در قدرت نیستند، استفاده شود و در این راستا به کادرسازی نیز توجه ویژه داشت تا همانند زمان دولت نهم و دهم، جناح رقیب از میدان کنار نماند.
** احزاب صرفا به دنبال نتایج سیاسی نباشند
دبیر جمعیت حامیان انقلاب اسلامی در استان قزوین، اظهارداشت: تاکنون در طرح های مختلفی که توسط ما تهیه شده، حمایتی را از سوی مسئولان عالی استان شاهد نبوده ایم.
محمد عباسی ادامه داد: در حوزه حمل و نقل ریلی، مسائل زیست محیطی و صنایع، کارهای پژوهشی و استراتژیک انجام شده که امیدواریم مورد حمایت قرار گیرد.
وی با بیان دورنگری ویترینی به اجزاب، تاکید کرد: اگر خواهان اقدامات و دستاوردهای مناسب هستیم باید خروجی فعالیت احزاب صرفا سیاسی نباشد و سعی کنیم ماحصل اقدامات به افزایش ثروت عمومی تبدیل شود.
** احزاب در حل معضل بدحجابی ورود پیدا کنند
دبیر حزب جمعیت اسلامی فرهنگیان نیز در این جلسه گفت: در هر استان، کارگروهی برای صیانت از حریم امنیت اجتماعی وجود دارد که به نظر می رسد احزاب باید در این راستا نقش فعالی داشته باشند.
حاجی کریمی با اشاره به اینکه در حال حاضر معضل بدحجابی متولی خاصی ندارد، افزود: گاهی اوقات دستگاه ها وظیفه خود را به یکدیگر پاسکاری می کنند، در حالی که این یک مشکل جدی بوده تا جایی که حتی امنیت خانواده ها را نیز هدف قرار داده است.
در ادامه این نشست، معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار قزوین آفت کار حزبی در قزوین را رفتارهای محفلی دانست و گفت: ظرفیت و توانمندی نیروهای فعال سیاسی استان باید در مسیری باشد که ابتدا کار حزبی جای رفتارهای محفلی را بگیرد و سپس احزاب به عنوان یک مطالبه گر قوی در جامعه ظاهر شوند.
علیرضا آشناگر اضافه کرد: مشکل احزاب در عدم تحقق گفتمان است و بیشتر به سمت پرخاشگری پیش رفته تا اینکه مباحث را به مناظره و گفت و گو بگذاریم.
این مسئول، برگزاری جلسات گفت و گو از طریق احزاب را به توانمند شدن هرچه بیشتر احزاب مربوط دانست و از همه فعالان سیاسی خواست تا برای پیشبرد اهداف نظام و انقلاب تلاش کنند.
هم اکنون در استان قزوین از 55 حزب سیاسی فعال، 19 حزب اصولگرا، 30 حزب اصلاح طلب، 6 حزب مستقل و سه تشکل فعالیت دارند.
9925/8025
کپی شد