به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی(ره) قزوین مجید مومنی روز سه شنبه در نشست کارشناسان اشتغال کمیته امداد استان قزوین که به منظور هماهنگی برای ارتقای اقدامات شایسته در پرداخت تسهیلات اشتغالزایی برگزار شد افزود: فلسفه کمیته امداد امام (ره) حمایت دایمی از خانوارهای نیازمند نیست بلکه این نهاد به عنوان یک اورژانس اجتماعی برای توانمندسازی، شکوفایی استعدادها، تامین خوداتکایی، رشد ایمانی و اعتقادی نیازمندان و محرومان با ارایه خدمات اجتماعی، حمایتی و فرهنگی فعالیت دارد.
وی اضافه کرد: کمیته امداد امام (ره) به دنبال محرومیت زدایی و دستگیری از نیازمندان از طریق توانمندسازی است و ارتقای عزت نفس و استقلال معیشتی مددجویان را یک ضرورت مهم می داند.
مدیرکل کمیته امداد استان قزوین افزود: اشتغال زایی کلید اصلی محرومیت زدایی است چون با ایجاد درآمد و ارتقای وضعیت اقتصادی مددجو بستر لازم برای محرومیت زدایی فراهم می شود.
مومنی با بیان اینکه اشتغال زایی با استعدادسنجی، مهارت آموزی و ارایه آموزش های فنی و حرفه ای اجرا می شود، تاکید کرد: در این میان مشاغل متناسب با توانایی فرد و نیاز جامعه انتخاب می شود تا با اقدام نسنجیده مددجوی نیازمند به یک شخص نیازمند بدهکار تبدیل نشود.
وی خاطرنشان کرد: کمیته امداد امام خمینی (ره) گرچه در ایجاد اشتغال به دنبال فراهم آوردن فرصت شغلی بیشتر برای مددجویان است اما پایداری اشتغال را نیز ضروری می داند و از این رو مشاغل فاقد توجیه اقتصادی و یا مغایر با ضوابط به هیچ عنوان در گروه پرداخت تسهیلات قرار نمی گیرند.
مدیرکل کمیته امداد استان قزوین با اشاره به برنامه‌های سال 97 برای اشتغال زایی مددجویان افزود: امسال 990 میلیارد ریال اعتبار برای اشتغال مددجویان کمیته امداد استان قزوین اختصاص یافته است که بخشی از آن از محل اعتبارات داخلی و بخشی دیگر از محل منابع بانکی تامین می ‌شود.
وی اظهار داشت: از این رقم بیش از 548 میلیارد ریال برای ایجاد 2 هزار و 195 فرصت شغلی در روستاها و 320 میلیارد ریال نیز برای 160 طرح اشتغال زایی در سایر مناطق در نظر گرفته شده است.
مومنی با بیان اینکه حداکثر تسهیلات پرداختی 200 میلیون ریال است، گفت: تسهیلات اشتغال به مددجویانی اختصاص می‌یابد که دارای مهارت بوده و مدرک معتبر فنی و حرفه‌ای دال بر مهارت آموزی داشته باشند.
وی افزود: در مشاغلی چون ایجاد خرده فروشی و فروشندگی با توجه به اشباع بازار پرداخت تسهیلات صورت نمی گیرد بلکه اولویت کمیته امداد ایجاد اشتغال پایدار است.
مدیرکل کمیته امداد استان قزوین با اشاره به ارایه بسته‌های مختلف برای اشتغال زایی مددجویان یادآور شد: از کارشناسان اشتغال در شهرستان ها و بخش ها انتظار می رود بسته تشویقی را برای کارفرمایان و یا صاحبان کارگاه ها تشریح کنند.
وی در تشریح بسته تشویقی گفت: کارفرمایانی که مددجویان تحت حمایت کمیته امداد امام (ره) را به کارگیرند برای هر نفر 200 میلیون ریال تسهیلات قرض الحسنه دریافت خواهند ‌کرد و همچنین کارفرما در صورت به کارگیری مددجو تا 2 سال حق بیمه‌ای برای مددجو پرداخت نمی‌کند.
مومنی افزود: کمیته امداد امام (ره) استان قزوین این آمادگی را دارد که براساس نیاز کارفرمایان نیروها را آموزش داده و برای کار مورد نظر و تخصصی کارفرما آماده کند.
7388* 6101
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.