مهرزاد محصص مستشاری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این گونه ها که 300 مورد آنها مربوط به گیاهان دارویی است در قالب 6 هزار و 500 نمونه در ذخیرگاه ژنتیکی و موزه گیاهان منابع طبیعی قزوین نگهداری می شود.
وی با بیان اینکه این گیاهان شاهل مرتعی، دارویی، درخت و درختچه هستند، اظهار داشت: گیاهان یاد شده در حوزه منابع طبیعی بوده و از حوزه کشاورزی منفک هستند.
رییس مرکز تحقیقات، آموزش و منابع طبیعی کشاورزی قزوین از این ذخیرگاه به عنوان یک بانک ارزشمند گیاهان بومی استان یاد کرد و گفت: نقشه پهنه بندی مربوط به این گیاهان و اینکه دقیقا به کدام نقطه از استان اختصاص دارند نیز تهیه شده است.
وی با بیان اینکه گونه ها منبع مهم و ارزشمندی برای تحقیقات پژوهشگران حوزه کشاورزی و منابع طبیعی به شمار می روند، افزود: دانشجویان تحصیلات تکمیلی نیز برای انجام طرح های تحقیقاتی خود و ارایه پایان نامه های مقطع کارشناسی ارشد و دکترا این منابع را مورد استفاده قرار می دهند.
محصص مستشاری با اشاره به چاپ و انتشار کتاب گیاهان دارویی قزوین توسط مرکز تحقیقات، آموزش و منابع طبیعی کشاورزی استان، گفت: ذخایر موجود در این مرکز به ما از طریق تحقیقات طولانی مدت برای استفاده بهتر از این دسته گیاهان و شناخت بیشتر از خواص آنها کمک می کند.
3013
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.