به گزارش عصر شنبه ایرنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قزوین، سید محمد بهشتی در نشست قزوین، بیم و امیدهای یک شهر کهن که در تهران برگزار شد، افزود: موقعیت این شهر در کشور استثنایی و مهم بوده که با واقع شدن در مهمترین کریدور ارتباطی ایران، محل تلاقی شبکه ارتباطی کشور با جهان را برقرار کرده است.
به گفته این مسئول، باغستان سنتی این شهر منحصر به فرد بوده که در طول زمان های بسیار به وجود آمده و نظام های حقوقی بسیار پیچیده دارد که با آن شهر حفظ می شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین نیز در این نشست با اشاره به پیوند عمیق قزوین با هنر، اظهار داشت: قزوین با استعداد و ظرفیت هایی که در حوزه خوشنویسی، نگارگری، موسیقی و معماری دارد موزه ای به وسعت یک استان و گردشگاهی برای تمام فصول است.
محمدعلی حضرتی با بیان اینکه زکریای رازی با معرفی اینکه قزوین به عنوان شهری در آغوش شهر دیگر آرمیده، بسیار زیبا آن را توصیف کرده، اضافه کرد: در دوره سلجوقی این شهر نوسازی شد اما باغستان آن همچنان پابرجاست و توسعه شهر نیز براساس یک الگوی کهن ساسانی تبعیت می کند و این توسعه و سامان بسیار منطقی بوده است.
به گفته وی، توسعه شهر به گونه ای بوده که هیچ گاه در دل باغستان پیش نرفته و مردم نیز به حریم آن تجاوز نکرده اند.
حضرتی در پایان تاکید کرد: در گذشته، قزوین یک باغ شهر منحصر به فرد در دنیا بوده که ساختار آن مبتنی بر باغ و کاریز با بیش از 700 رشته قنات بوده است.
7388/8054
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.