امام خمینی (س) می فرمایند که « خمینی هم اگر برای خدا کار نکند، مردم ازبینش می برند،باید برای رضای خدا برای دین و مردم کار کرد. (صحیفه امام، جلد 1، صفحه 274)
به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی توسط معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان جشن بزرگ انقلاب با حضور اعضای هیات علمی و کارکنان این دانشگاه 19 بهمن در سالن اجتماعات دانشگاه برگزار گردید.
به گزارش جماران، حجت الاسلام و المسلمین عباس کمساری در این جشن گفت: در تاریخ ایران شخصیت های مهم و تاثیرگذاری ظهور کرده اند که شعاع فکری و رفتاری آنها تا سالیان سال، در اذهان برخی باقی مانده است، اما ظهور امام خمینی (س) در تاریخ ایران چهره بسیاری از شخصیت های سیاسی، ملی و مذهبی دوران های گوناگون ایران را کم فروغ کرد.
مدیر نمایندگی اصفهان مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) افزود: برای بسیاری که در باب انقلاب تحقیق و مطالعه داشته اند، این پرسش اساسی به وجود آمده است که رمز محبوبیت امام در میان مردم چیست؟ چگونه شد که این امت عاشق امام شدند؟ در این باب قاعدتاً علل مختلفی وجود دارد.
وی اخلاص در عمل را یکی از عوامل محبوبیت امام خمینی دانست و اظهار داشت: یکی از عوامل مهم محبوبیت و نفوذ در قلوب دیگران ایمان، تقوی و عمل صالح است که در قرآن کریم نیز بدان اشاره شده است. اگر افرادی ایمان و عمل صالح داشته باشند خداوند مودت و دوستی آنان را در قلوب مومنان قرار می دهد.
کمساری ادامه داد: امام صادق(ع) می فرمایند که همه چیز برای مومن خشوع می کند، وقتی مومن اخلاص برای خدا داشته باشد خداوند همه چیز را مسخر او قرار می دهد. چه عاملی باعث شد شخصیتی که از نظر مادی با دست خالی علیه حکومت به ظاهر مقتدر این چنین مورد اقبال قرار گیرد و محبوب دل مردم ایران و انسانهای آزاده شود؟ به یقین یکی از علل آن ایمان و اعتقاد امام خمینی(س) به خدا بود.
وی یادآور شد: امام خمینی (س) می فرمایند که « خمینی هم اگر برای خدا کار نکند، مردم ازبینش می برند،باید برای رضای خدا برای دین و مردم کار کرد. (صحیفه امام، جلد 1، صفحه 274)
مدیر نمایندگی اصفهان مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) عامل دوم را اعتماد به مردم بیان و تصریح کرد: یکی از ویژگی های خاص امام که در کمتر رهبری و شخصیتی در جهان دیده می شود اعتماد و ایمان واقعی به مردم و نقش آنان است که این مهم تا پایان عمر آن حضرت مشهود است.
وی گفت: امام در وصیت نامه خود مردم ایران را برتر از ملت حجاز در زمان رسول الله (ص) و مردم کوفه در عصر امیر المومنین(ع) می داند. امام (س) هیچگاه در مسیر پیشبرد اهداف متوسل به گروه ها و جناح های سیاسی نمی شد. امام به حقیقت، مردم و نقش آنان را باور کرده بودند و به این نکته واقف بودند که اگر با مردم صادقانه سخن گفته شود و صمیمانه برای آنها کار شود حتماً مردمدر مراحل سخت و تنگ به یاری حکومت قیام خواهند کرد.
کمساری یادآور شد: امام خمینی (س) در مورد نقش مردم می فرمایند «اگر مردم پشتیبان یک حکومت باشند این حکومت سقوط ندارد. کاری نکنید که مردم از شما بترسند کاری کنید که مردم با شما صحبت کنند.» آنچه می توان از سخنان و سیره عمل امام درس گرفت این است که امام مردم را باور داشت، در نزد امام (س) مردم صاحب احترام بودند و این احترام جاده ای دو طرفه بین امام و مردم بود.