عصر روز پنجشنبه 15 فروردین سال 92 به رسم هر سال اهل قلم و یاران سید حسن حسینی برای پاسداشت یاد و خاطره این شاعر بزرگ و این چهرهی طلایی ادبیات انقلاب اسلامی در قطعه هنرمندان بهشت زهرای تهران گرد هم آمدند و مراسم سالگرد درگذشت این شاعر فرخنده را گرامی داشتند.
در این مراسم که با حضور خانواده مرحوم سید حسن حسینی چهرهی شاخص ادبیات ایران و علاقهمندان به این شاعر بزرگ برگزار شد، شاعرانی مانند ساعد باقری، عبدالجبار کاکایی، سهیل محمودی، افشین علا، وحید امیری، مهیار کاوه، فاطمه راکعی، مصطفی رحماندوست و اسماعیل امینی نیز حضور داشتند.
اجرای برنامه و سخنرانی ابتدایی طبق روال سالهای گذشته به عهدهی سهیل محمودی بود و ایشان ضمن خیرمقدم به حاضرین و معرفی چهرههای شاخص حاضر در مراسم، یاد و خاطره سید حسن حسینی را گرامی داشت. عبدالجبار کاکایی، ساعد باقری، افشین علا، فاطمه راکعی و... نیز بعد از سهیل محمودی هر یک صحبت هایی را انجام دادند و قطعاتی شعر نیز برای حاضرین قرائت کردند.
سید حسن حسینی در سال 1335 در محله سلسبیل تهران به دنیا آمد. تحصیلات خود را در رشته تغذیه در دانشگاه مشهد تا مقطع کارشناسی ادامه داد و سپس فوق لیسانس و دکترای خود را در دانشگاه آزاد اسلامی در رشته ادبیات فارسی گذراند. ایشان از سال ۱۳۵۲ نوشتن و سرودن را در مطبوعاتِ قبل از انقلاب علی الخصوص مجلهٔ فردوسی آغاز کرد و در سال ۱۳۵۸، حوزهٔ اندیشه و هنر اسلامی را به همراه استادمحمد رضا حکیمی و آقایان رخ صفت، تهرانی و آیتا... امامی کاشانی، راهاندازی کرد که مسئولیت بخش ادبیات و شعر را به همراه قیصر امین پور بر عهده داشت.
حوزه فعالیتهای ایشان شامل شعر، تحقیق، ترجمه و تألیف میباشد. او سالهای آخر عمرش را به سبکشناسی قرآن و زبانشناسی حافظ مشغول بود و در ۹ فروردین ۱۳۸۳ بر اثر سکته قلبی، دار فانی را وداع گفت. از وی آثار ارزشمندی همچون، برادهها (مجموعهای از تأملات اجتماعی و ادبی)، گنجشک و جبرئیل (مجموعه شعر)، در ملکوت سکوت(مجموعه شعر)، سفرنامهٔ گردباد(مجموعه شعر)، حمام روح (ترجمهٔ گزیدهای از آثار جبران خلیل جبران) و ... به جا مانده.
همچنین یک مجموعه شعر طنز از ایشان به همت اسماعیل امینی گردآوری شده که قرار است در نمایشگاه کتاب امسال توسط انتشارات حوزه هنری رونمایی شود.