مدیر اجرایی جایزه تماشاگران هجدهمین جشنواره سینما حقیقت با اعلام سه فیلم برگزیده مخاطبان تا پایان روز سوم جشنواره بیان کرد که تاکنون حدود پنج هزار نفر به تماشای فیلم‌های جشنواره نشسته‌اند و نیمی از آنها در رأی‌گیری مشارکت کرده‌اند.

به گزارش جماران؛ حامد شکیبانیا درباره روند رأی‌گیری در جشنواره سینما حقیقت توضیح داد: هر تماشاگری که وارد سالن نمایش فیلم می‌شود یک برگه رأی دریافت می‌کند و با اسکن QR کد توسط تلفن همراه یا دستگاه‌های جاگذاری شده در پردیس چهارسو می‌تواند نظر خود را از بین گزینه‌های «خوب»، «متوسط» و «ضعیف» به فیلم‌ها انتخاب کند. در سه روز گذشته حدود پنج هزار نفر فیلم‌ها را تماشا کرده که تقریباً بیش از نیمی از این تعداد حدود ۲ هزار ۲۶۰ نفر در رأی‌گیری شرکت کرده‌اند.

ایسنا نوشت؛ او که به نمایندگی از صنف تهیه‌کنندگان مستند خانه سینما مسئولیت اجرای رأی‌گیری در جشنواره را برعهده دارد، با بیان اینکه «امیدوارم در روزهای تعطیلی و پایان هفته که جشنواره شلوغ‌تر می‌شود و نیز با شرایطی که برای تسهیل رأی‌گیری فراهم کردیم، تعداد آراء مخاطبان بیشتر شود»، افزود: از امروز آمار روزانه سه فیلم برگزیده را (تا همان لحظه) اعلام می‌کنیم و در این آمار دو نوع اطلاعات به دست می‌آید؛ یکی فیلم‌های پرمخاطب که تماشاگران در سالن دیدند و دیگری فیلم‌های برگزیده که بیشترین امتیاز را مخاطب امتیاز گرفتند.

به گفته شکیبانیا تا پایان سه شنبه، ۲۰ آذرماه فیلم‌های «تورگی» توفیق حیدری، «روبارو» امیر پذیرفته و «یک وجب خاک» نیما مهدیان آثار برگزیده تماشاگران هستند.

او در پاسخ به اینکه آیا مخاطبی می‌تواند دوبار برای یک فیلم رأی دهد گفت: بله این امکان پذیر است اما اتفاقی تعیین کننده در رأی گیری و تعداد آرا نیست. سال‌های گذشته هم این اتفاق را تجربه کرده‌ایم و جشنواره حقیقت با توجه مخاطبان فرهنگی خود و اینکه در یک محل به صورت متمرکز رأی گیری انجام می‌شود، به گونه‌ای نیست که امکان بروز فرایند سازماندهی شده در آن وجود داشته باشد. ضمن اینکه به هر حال تهیه‌کنندگان مستند همکاران و اهالی مستند را می‌شناسند و می‌دانند چه کسانی مخاطبان فیلم‌هایشان بودند.

شکیبانیا در پایان اضافه کرد: از امروز، چهارشنبه ۲۱ آذر قبل از نمایش فیلم‌های جشنواره، آنونس کوتاهی نمایش داده می‌شود تا شیوه رأی‌گیری معرفی شود و امیدواریم در روزهای آینده تعداد مخاطبانی که در رای گیری مشارکت می‌کنند بیشتر شود.  

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.