آمادگی ایران برای انتقال تجربیات حوزه حج به عراق

در دیدار مسئولان حج ایران و عراق، دو طرف از همکاری، همفکری و تبادل نظر در راستای افزایش سطح خدمات به حجاج دو کشور استقبال کردند و طرف ایرانی اعلام آمادگی کرد تجربیات خود را منتقل کند.

لینک کوتاه کپی شد

به گزارش جی پلاس، حجت الاسلام والمسلمین سید راضی حسینی معاون رئیس شورایعالی حج و عمره عراق که در صدر هیاتی به تهران سفر کرده است با حجت الاسلام والمسلمین سیدعلی قاضی عسکر نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی دیدار و گفتگو کرد.

دراین دیدار که با حضور معاونان فرهنگی و امور بین الملل بعثه مقام معظم رهبری برگزار شد طرفین درباره راههای توسعه هرچه بیشتر همکاری ها درحوزه حج گفتگو کردند و حجت الاسلام والمسلمین سید راضی حسینی برگزاری کارگاه آموزشی برای هیئت عراقی در تهران را در جهت انتقال تجربیات بعثه حج جمهوری اسلامی ایران بسیار مفید ارزیابی کرد.

حجت الاسلام والمسلمین قاضی عسکرنیز دراین دیدارتاکید کرد: بعثه حج جمهوری اسلامی ایران  برای انتقال تجارب در حوزه های اجرایی، آموزشی و فرهنگی به طرف عراقی آمادگی دارد.  

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت  لزوم آموزش مستمر کارگزاران حج برای خدمتگزاری بهتر به حجاج را خاطرنشان ساخت و تصریح کرد: زائران از ابتدا تا انتهای سفر معنوی حج باید احساس کنند از طرف کشور میزبان مورد تکریم قرار می گیرند.

وی بر لزوم معرفت افزایی برای استفاده هرچه بیشتر زائران از این سفر تاکید کرد و گفت: خدمات و امکاناتی که برای حجاج فراهم می شود برای این است که زائر با آرامش خاطر بهره لازم را از زیارت حرم نبوی و خانه کعبه ببرد.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت درادامه اهمیت بیان مناسک، آداب، اسرار و معارف سفرحج، تاریخ اسلام و معرفی کشورهای اسلامی و عقاید مسلمانان مذاهب مختلف به زائران را در جلسات آموزشی یادآورشد.

وی با مهم خواندن تبیین فلسفه حج و زیارت خانه خدا در تحول روحی و اخلاقی  زائر، ابراز امیدواری کرد که با همت و تلاش همه کشورها روبروز شرایط برای انجام راحت تر حج و بهره وری بیشتر حجاج فراهم شود.

بر پایه این گزارش، درادامه این دیدار دو طرف در خصوص مسایل حج ۹۷ وخدماتی که کشور میزبان در زمینه های مختلف باید به زائران ارائه دهد به تبادل نظر پرداختند و تصریح کردند: بحث انتقال تجربیات در ارتباط با دیگر کشورهای اسلامی هم باید مورد توجه قرار گیرد.

سرپرست حجاج ایرانی افزود: برنامه ریزی ها درحج بعنوان کانون وحدت امت اسلامی باید به گونه ای باشد که همه حجاج احساس امنیت و  آرامش خاطر نمایند، بنابراین هم میزبان و هم کشورهای دیگر باید از طرح مسائل تفرقه برانگیز بپرهیزند و باب گفتگو بین یکدیگر را بگشایند.

وی به اهمیت دیپلماسی حج اشاره کرد و گفت: تعارف، فلسفه حج است و ما باید با یکدیگر ارتباط داشته باشیم تا هرچه بهتر و بیشتر به زائران خدمت کنیم.

دراین دیدار معاون رئیس شورایعالی حج و عمره عراق نقطه نظرات نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت را در حوزه حج مثبت و مفید ارزیابی کرد و گفت: کنگره عظیم حج می تواند مرکز تعامل اخلاقی و رشد معنوی زائران باشد.

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران بعد ۳۹ سال همچنان پایدار درمقابل دشمنان ایستاده است و کشوری موثر در منطقه و نعمت بزرگی برای عالم اسلامی است که به اعتلای اسلام می اندیشد.   

درپایان این دیدار مسئولان حج ایران وعراق ازتعامل، همکاری، همفکری و تبادل نظر در راستای افزایش سطح خدمات برای حجاج دو کشور استقبال کردند.

 

دیدگاه تان را بنویسید