جلسه پرسش و پاسخ فیلم " هایلایت"
اصغر نعیمی: این فیلم نوعی دعوت به گفتگو و درک کردن طرف مقابل است
نشست پرسش و پاسخ فیلم «هایلایت» با حضور اصغر نعیمی؛ کارگردان، ساسان سالور؛ تهیهکننده، حمیدرضا علینژاد؛ سرمایهگذار، حسن قورچیان؛ صداگذار، فرحناز نادری؛ طراح صحنه و لباس، مسعود عربی؛ چهرهپرداز، پژمان بازغی، آزاده زارعی، الهه حصاری، مینا وحید؛ بازیگران با اجرای محمود گبرلو عصر امروز پنجشنبه نوزدهم بهمنماه در پردیس سینما گالری ملت برگزار شد.
اصغر نعیمی در واکنش به این اظهارنظر که منتقدان نمیتوانند فیلمسازان خوبی باشند، گفت: این موضوع یک جنبه نظری و یک جنبه عملی دارد. اینکه منتقدان نمیتوانند فیلمسازان خوبی باشند، ثابت شده نیست. مرحوم ایرج کریمی، احمد امینی، کیومرث پوراحمد و فریدون جیرانی منتقدانی بودند که فیلمسازان خوبی هستند.
او ادامه داد: اگر در جاهایی از فیلم لبخندی روی لب مخاطب میآید ناخواسته نبوده. جذابیت این موقعیت و کشمکش آنقدر غیرمعمول است که در جاهایی موجب خنده مخاطب میشود. در سینماهایی که فیلم را با مردم دیدیم واکنشها قابل انتظار بود.
ساسان سالور درباره برگشت سرمایه این فیلم و ارتباط با مخاطب عام توضیح داد: چند سالی است که ما برای اکران خط مشی تعیین میکنیم که فیلمی برای مخاطب خاص است یا عام. اگر عدالت در بخش اکران باشد و فضا در اختیار چنین فیلمی باشد که بعید می دانم چنینی اتفاقی بیفتد؛ فیلم میتواند با مخاطب عام ارتباط برقرار کند. این فیلم به نظرم فیلم سادهای است و قطعا مخاطب خودش را پیدا میکند. عمدهترین عامل موفقیت در اکران چنین فیلمهایی پخش کننده، سرگروه و شورای صنفی نمایش است. در واقع به شرطی که مسئولان وزارت ارشاد تصمیم جدی برای پخش بگیرند، چنین فیلمهایی میتوانند اکران خوبی داشته باشند.
نعیمی در پاسخ به این سئوال که آیا تدوین مجددی برای اکران عمومی خواهید داشت، گفت: این اکرانها در طول جشنواره به ما چشماندازی برای تکمیل اثرمان میدهد تا یا اشکالات را در این فیلم تصحیح کنیم و یا در کارهای بعدی انجام ندهیم. درباره تدوین با سامان سالور تدوینگر فیلم صحبتی خواهیم داشت و بازنگری در تدوین انجام میدهیم.
کارگردان فیلم «هایلایت» در توضیح شخصت پردازی این فیلم بیان داشت: تخت بودن شخصیتهای «هایلایت» عامدانه است زیرا نمیخواستم شخصیتها را واکاوی کنم. قصدم این بود که گزارشی سرد و بدون قضاوت را ارائه دهم. اینکه تا چه میزان موفق شدهام، نمیدانم.
دیدگاه تان را بنویسید