ووپی گلدبرگ از کمپانی دیزنی خواست تا به تاریح خودش پشت نکند و فیلم جنجالی سال ۱۹۴۶ را در دسترس عموم قرار دهد.

به گزارش جی پلاس، ووپی گلدبرگ کمدین سرشناس آمریکایی که به عنوان چهره افسانه‌ای دیزنی در روز جمعه معرفی شد چیزهای شگفت‌انگیزی برای گفتن درباره نامشهورترین فیلم این کمپانی در تاریخ داشت که بگوید.

در اکسپو D۲۳ که روز جمعه در آنهایم برگزار شد ووپی گلدبرگ که به عنوان چهره افسانه دیزنی معرفی شد درباره فیلم محبوبش از ساخته‌های این کمپانی از فیلم «ترانه جنوب» محصول ۱۹۴۶ دیزنی نام برد که به صورت انیمیشن/ فیلم زنده ساحته شده و برای ارایه حساس مساله نژادی درباره آفریقایی آمریکایی‌ها در دوران نوسازی و اصلاحات دهه‌هاست که اکران نشده باقی مانده است.

گلدبرگ بازیگر فیلم «روح» گفت که «دارم سعی می‌کنم تا راهی پیدا کنم که بتوانم این فیلم را دوباره احیا کنم». این درحالی است که دیزنی حتی از ارایه این فیلم روی دیسک یا به صورت دیجیتالی هم خودداری کرده است.

گلدبرگ افزود: «تنها در این صورت است که می‌توانیم درباره آنچه بود صحبت کنیم  و این که این مسایل از کجا آمده و چرا به وجود آمده است».

این فیلم با نقدهای زیادی روبه رو شده و منتقدها معتقد بودند در این فیلم سیاهپوستان به عنوان چهره‌هایی مهاجم و برده معرفی شده‌اند.  

گلدبرگ به فیلم جنجالی دیگری نیز اشاره کرد و از انیمیشن کلاسیک «دامبو» در سال ۱۹۴۱ سخن گفت و این که مردان سفیدپوست یکی از  افراد این انیمیشن را جیم کراو (کلاغ سیاه) نامیده‌اند که پس از تصویب قوانین تبعیض نژادی و برای نادیده گرفته شدن این مساله بوده است.  

وی افزود: دلم می‌خواهد به کلاغ‌سیاه‌ها هم به عنوان یک چیز باارزش نگاه شود چون همین‌ها بودند که ترانه انیمیشن «دامبو» را خواندند و این ترانه هنوز به یاد ماندنی است.

منظور وولدبرگ ترانه «وقتی من یک فیل پرنده دیدم» این انیمیشن بود.

 وی در ادامه گفت: دلم می‌خواهد از همه مردم و دست اندرکاران کوچکی که کسی از آنها یادی نمی‌کند، هم یادی کنم.

در این برنامه که گلدبرگ به عنوان چهره‌ای افسانه‌ای از سوی دیزنی مورد تجلیل واقع شد، مارک همیل از بازیگران اصلی «جنگ ستارگان» درباره الهامی که از کار کردن در دیزنی لند گرفته سخن گفت.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.