نماینده مردم جهرم و رئیس کمیسیون عمران مجلس گفت: رویکرد اصلی و فراگیر فعالیتهای بنیاد برکت محرومیتزدایی، اشتغالزایی، مشارکت و سرمایهگذاری در طرحهای تولیدی و توانمندسازی اقتصادی درمناطق محروم و کمتر توسعهیافته است.
به گزارش ایلنا، دکتر محمدرضا رضایی که در جلسه بررسی و پیگیری اقدامات اشتغالزایی و زیربنایی بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در شهرستان جهرم سخن میگفت، افزود: در کشور ما خلأ اشتغال وجود دارد و فراهم کردن شرایط اشتغال و ارایه تسهیلات ارزانقیمت به خصوص در مناطق محروم روستایی توسط نهادهایی چون بنیاد برکت همراه با حمایت و پشتیبانی و آموزشی که از متقاضیان شغل دارند، میتواند در بهبود وضعیت معیشت مردم بسیار تأثیرگذار باشد و زمینه ماندگاری آنها را در این مناطق مهیا کند. در واقع، رویکرد جدید فعالیتهای بنیاد برکت تولید، اشتغال، ماندگاری و عدم مهاجرت از روستاها به شهرها را به همراه دارد.
نماینده مردم جهرم در مجلس شورای اسلامی، بنیاد برکت را نهادی جهادی و قابل اعتماد و اطمینان ذکر کرد و اظهار داشت: در حال حاضر، پروژههای نیمهکاره زیادی در کشور داریم که عمرشان به 20 سال میرسد و فرآیند ساختشان آنقدر طولانی شده که دیگر توجیه فنی و اقتصادی ندارند. خوشبختانه اجرای پروژههایی که ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) از طریق بنیاد برکت متولی آن است، علاوه بر برخورداری از استانداردهای لازم، سرعت مناسبی دارند و غالباً در زمان مقرر به بهرهبرداری میرسند.
رضایی ادامه داد: رویکرد بنیاد برکت، فعالیت در مناطق محروم و روستاهایی است که کمتر به آنها توجه شده است و انتظار میرود با این حضور توجه به مردمان کمدرآمد و آسیبپذیر مناطق محروم که صاحبان اصلی انقلاب هستند، بیشتر شود. خوشبختانه فعالیتهای محرومیتزدایی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) از طریق بنیاد برکت در این مناطق چشمگیر است و این بنیاد، مأمنی است برای نمایندگان مردم، استانداران و فرمانداران که برای رفع مشکلات به آن مراجعه کرده و هیچگاه هم دست خالی بازنمینگردند.
به گفته رئیس کمیسیون عمران مجلس، بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) به نوعی یاور دولت است که در حوزههای اشتغالزایی و عمرانی فعالیت میکند.
مدیرعامل بنیاد برکت نیز در این جلسه با تأکید بر اینکه بنیاد برکت بنابر سیاستهای مبتنی بر اقتصاد مقاومتیِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) ورود جدی به حوزه اشتغالزایی داشته است، تصریح کرد: با وجودی که تصور میشود بنیاد برکت بیشتر در کار عمرانی فعالیت دارد، اما فلسفه وجودی و رویکرد اصلی آن، اشتغالزایی و توانمندسازی اقتصادی مناطق محروم و روستایی است و در حال حاضر 75 درصد فعالیتهای ما معطوف به مشارکت در حوزه اشتغال و مابقی به پروژههای عمرانی اختصاص دارد.
سعید جعفری تأکید کرد: بهطور جدی پیگیر تعهداتی هستیم که در حوزه اشتغالزایی و مشارکتهای اقتصادی و در حوزه عمران، احیا و آبادانی در شهر جهرم داشتهایم و در جلسه امروز این پروژهها بررسی و زمان بهرهبرداریشان مشخص و تعیین شد. بر این اساس، مدارس برکت تعهد شده تا پایان بهمن 97، خانههای بهداشت تا 3 ماه آینده و مساجد برکت تا مهر 97 به بهرهبرداری خواهند رسید.
مدیرعامل بنیاد برکت افزود: در جلسهی امروز در حوزه اشتغالزایی در شهرستان جهرم پیشنهادهای خوبی از جمله در زمینه تولید و فرآوری گیاهان دارویی گلخانهای ارایه شد که در قالب طرحهای توانمندسازی اقتصادی اجتماعمحور بنیاد برکت قابل سرمایهگذاری و اجرا است.