دکتر آرمان ضرغامی، دوشنبه در گفت و گو با ایرنا با اشاره به اینکه بیماری های اعصاب و روان تحت تاثیر خرافات و سطح فرهنگی جامعه است، بیان کرد: در گذشته ای نه چندان دور به دلیل نا آگاهی برخی از مردم، مشکلات روانی افراد به عوامل ماوراء الطبیعه یا حتی شیطانی نسبت داده می شد.
رئیس بیمارستان دکتر شریعتی فسا افزود: اگرچه امروزه بخش زیادی از این عقاید نادرست از بین رفته است لیکن هنوز در ارتباط با بیماری های اعصاب و روان، باورهای اشتباهی در میان بعضی از افراد وجود دارد.
ضرغامی، با بیان اینکه هدف مهم بهداشت روان از بین بردن این عقاید خرافی است، اظهار داشت: قابل درمان بودن بیماری های اعصاب و روان و قابل پیشگیری بودن این بیماری ها از جمله مواردی است که جامعه باید از آن آگاه شود.
این متخصص اعصاب و روان ادامه داد: سلامت روان تنها نداشتن بیماری های اعصاب و روان نیست بلکه سازگاری فرد با خودش و دیگران، برخورداری از قدرت تطابق با شرایط محیطی، داشتن روحیه انتقاد پذیری و داشتن واکنش مناسب در برابر مشکلات و حوادث زندگی، از جمله مولفه های مهم سلامت روان به شمار می آید.
ضرغامی افزود: امیدواریم با ارتقای سطح آگاهی مردم و همکاری بین گروههای سلامت، برچسب زدن به بیماران مبتلا به بیماری اعصاب و روان از بین برود.
وی با اشاره به اینکه اختلالات روانی در زمره شایع ترین و ناتوان کننده ترین بیماری هاست، بیان کرد: طبق آمار سازمان بهداشت جهانی از هر چهار نفر یک نفر در طول زندگی خود به یکی از اختلالات روانی مبتلا می شود.
ضرغامی گفت: ما باید بیماری های اعصاب و روان را مثل سایر بیماری ها بپذیریم و برای درمان افرادی که به این نوع بیماری مبتلا هستند کمک و از آنها حمایت کنیم.
9653 /6118
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.